Ambi Pur Flowers & Spring Légfrissítő Spray 300 ml

Brand: Ambi Pur
EAN: 5410076217090
1 390 Ft Unit price 4 633 Ft / L
Raktáron
101310070301

1 karton = 6 darab

1 karton kosárba helyezése

0.384 kg / 0.001 m3

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclear technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után. A Flowers & Spring illatát a lágy, puha virágszirmok frissessége ihlette. Míg más légfrissítők csupán elfedik a szagokat az illatukkal, az Ambi Pur ténylegesen megszünteti ezeket, így Önt és vendégeit mindig finom illat fogadja. Továbbá a legtöbb légfrissítő veszélyes gázokat tartalmaz, míg az Ambi Pur 100%-ban természetes nitrogén-hajtógázt tartalmaz. Az Ambi Pur légfrissítő friss levegőként söpri ki a makacsul beivódott szagokat is, és kellemesen friss illatot hagy maga után, hogy otthona friss és üde érzetet keltsen, nap mint nap.Próbálja ki az Odourclear technológiával ellátott Ambi Pur termékek széles választékát, az Ambi Pur textilillatosító és autóillatosító termékeket. Szintén próbálja ki az Ambi Pur 3Volution elektromos légfrissítőket, hogy megszüntesse a szagokat akár 90 napon keresztül.

Termékjellemzők

Összetevők:
Benzisothiazolinone, Delta-Damascone, Linalool
Forgalmazó:

Orbico Hungary Kft.*

Vevőszolgálat:

P&G Hungary Kkt 1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary 3613821082 Kérdései vannak? Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt!

Csomagolási típus:

Aeroszol

Jellemzők:

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclear technológiája révén megszünteti a szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után,
A Flowers & Spring illatát a lágy, puha virágszirmok frissessége ihlette,
Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után,
Lenyűgöző, kellemesen friss illatanyagok,
Nem gyúlékony, 100%-ban természetes hajtógáz,
Magas minőségű illatanyagok széles választéka

Biztonsági figyelmeztetés:

Az edényben túlnyomás uralkodik: Hő hatására megrepedhet. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. FIGYELMEZTETÉS: Használja a használati útmutatónak megfelelően. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. A töltet tömegének 5%-a tűzveszélyes. Tartalmaz: Benzisothiazolinone, Delta-Damascone, Linalool. Allergiás reakciót válthat ki.