• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Ahelyett, hogy csak a reggeli ébredés reményében innál egy fekete kávét, fokozd az élményt! A kávétejszín és a tejszínhab az utolsó feltét, a ráadás, amivel a kávézás igazi rituálévá válhat. Nézz körül az EcoFamily kínálatában, és válaszd ki a számodra legideálisabb kiegészítőket!

Mi az a kávétejszín?

A kávétejszín lényegében növényi zsírból és kukoricaszirupból készül, különböző mesterséges kiegészítőkkel. Körülbelül 8%-os vagy annál is alacsonyabb zsírtartalommal rendelkezik. A tejszínhabbal ellentétben – ahogyan neve is sugallja – kifejezetten kávéhoz állítják elő.

A kávétejszín fajtái

A kávé számos módon fogyasztható. Valószínűleg mindenki ismer valakit, aki feketén issza, vagy épp olyat, aki minél több ízesítőt tesz bele. Legyen szó cukorról, mézről, fahéjról vagy épp a tejről. Mások fagyival, csokival dobják fel az ízvilágot. Szinte már-már hozzátartozik az ember személyiségéhez, hogyan issza kávéját.

A kávétejszín, a kávékrémpor vagy a tejszínhab ugyanakkor minden esetben tökéletes kiegészítő lehet a csésze tetejére. Anélkül, hogy lemondanál az általános rutinodról. Mindez krémessé, teljessé varázsolja a kávézás élményét, gazdagabbá teszi annak minden változatát.

Kávé tejszínhabbal: a tökéletes párosítás

A tejszínhab sokak számára olyan kiegészítő, ami nem párosul az otthoni rutinhoz. Kávézóban, étteremben pedig szinte különlegességként hat. Amilyen ínycsiklandozóan néz ki, általában olyan finom is! Semmi akadálya, hogy otthon is elkezd használni, vagy épp vendégeid számára tudd felkínálni.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár