Himalaya Gum Expert Mint Fresh gyógynövényes fogkrém 75 ml

Brand: Himalaya
EAN: 8901138825614
990 Ft Unit price 13 200 Ft / L
Raktáron
102720190204

1 karton = 24 darab

1 karton kosárba helyezése

0.1 kg / 0.001 m3

Az egészséges fogak és a szájhigiénia kulcsa az egészséges fogíny. A Himalaya Gum Expert fogkrémek miswakot és természetes ínyfeszesítő összetevőket tartalmaznak, melyek biztosítják, hogy fogínye egészséges és védett maradjon. A Mint Fresh gyógynövényes fogkrém frissítő mentát és indiai kaprot tartalmaz, melyek segítenek megelőzni a kellemetlen szájszagot, biztosítva a tartósan friss leheletet. E gyógynövényes formula 12 órás védelmet nyújt a káros baktériumokkal szemben és a lepedékképződés ellen.

Elkészítés és felhasználás

Használata: Alaposan mossa meg a fogát legalább naponta kétszer vagy fogorvosa javaslatának megfelelően! Hat éves vagy annál fiatalabb gyermek esetében: szülői felügyelet mellett mosson fogat és borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére! A fogkrémet ne nyelje le! Fogmosás után alaposan öblögessen!

Termékjellemzők

Összetevők:
Sorbitol, Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Peucedanum Graveolens Extract, Cellulose Gum, Menthol, Sodium Saccharin, Foeniculum Vulgare Fruit Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Salvadora Persica Stem Extract, Citric Acid, Eugenia Caryophyllus Bud Extract, Elettaria Cardomomum Fruit Extract, CI 19140, CI 42053
Tárolás:

Felhasználható a csomagoláson jelzett hónap végéig hó/év jelöléssel. Hűvös, száraz helyen tárolandó!

Forgalmazó:

Creative World Kft.

Vevőszolgálat:

Creative World Kft., 1113 Budapest, Röf utca 9-13. www.himalayafogkremek.hu Facebook: Himalaya Magyarország

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Fluoridmentes,
100% vegetarian = állati eredetű összetevőket nem tartalmaz!

Forgalmazó cím:

Creative World Kft. 1113 Budapest Rőf utca 9-13.