• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

BioStop irtószermentes élelmiszermoly csapda 2 db

  • EAN: 5997378712107
  • Nettó súly: 0.0935 kg
1 290 Ft
645 Ft / darab

Raktáron

Ezt a terméket nagyobb kiszerelésben is megvásárolhatod:

BioStop irtószermentes élelmiszermoly csapda 2 db
1 karton = 12 csomag
1.1 kg / 0.0106 m3

Elkészítés és felhasználás

Az ember és a környezet veszélyeztetésének elkerülése érdekében tartsa be a használati utasítást! Összeszerelési tanács, útmutatás: - Hajlítsa a lapot háromszög alakúra (1. sz. ábra), majd nyissa újra szét. - A védőfóliát a lap hátoldalnak egyik végén 2 cm-es távolságra húzza le. (2. sz. ábra) - Helyezze az akasztó egyik részét a lap belső szélén kialakított lyukakba, majd hirtelen mozdulattal húzza le teljesen a fóliát. Hajtsa össze a csapdát és rögzítse az akasztó másik részéhez. (3. sz. ábra) - Bontsa ki a légmentesen lezárt zacskót és a benne lévő diszpenzert helyezze a csapda közepén lévő akasztóra (4. sz. ábra). - Függessze fel a csapdát, vagy helyezze a kamra, szekrény, stb. polcára. Jelentősebb fertőzöttség esetén több csapda egyidejű alkalmazásával a fertőzöttség forrása behatárolható. A molylárvákkal fertőzött élelmiszert meg kell semmisíteni. Törekedni kell arra, hogy a csapda lehetőleg pormentes területen legyen. Rendszeresen ellenőrizze a csapdát, és ha megtelt, szennyeződött, vagy 6 hétnél régebben került kihelyezésre, cserélje ki újra. Használat után a háztartási szemétbe kidobható.

Információk

Doboz

  • Biztos hatás
  • Szexferomont tartalmaz
  • Magyar Termék Nagydíj 2010

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. A növényvédelmi eszköz emberre, állatra, környezetre való veszélyessége és a biztonságos felhasználásának előírásai: Veszélyjelek, osztályozás, H-, P és különleges S-mondatok: Veszélyjelek: Nem jelölésköteles. A készítmény p.o. LD50 értéke (patkányon): Nem jelölésköteles. Vízi szervezetekre való veszélyesség: Nem jelölésköteles. Méh veszélyesség: Nem jelölésköteles. Tűzveszélyességi besorolás: Nem jelölésköteles. H-mondatok: Nem jelölésköteles. Gyermekektől elzárva tartandó. A termék használata közben tilos enni, inni vagy dohányozni. SPe 8 Tilos méhek közelében felhasználni! Egyéb környezetvédelmi előírások: Az ivóvízbázisok belső védőterületén felhasználni tilos, külső védőterületen és a hidrogeológiai védőövezeten belül külön engedélyezéstől függően használható. Várakozási idők: Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap Munkaegészségügyi óvórendszabályok: Egyéni védőfelszerelés: Személyi védőfelszerelés nem szükséges. Elsősegélynyújtás, terápia: Előírás nem szükséges. Gyártói figyelmeztetés: Felhasználás előtt figyelmesen olvassa el a címkét. A terméket az összeszerelési tanács, útmutatás, illetve a vonatkozó biztonságos felhasználás előírásai szerint alkalmazza. A ragasztós felületet kézzel ne érintse! A készítmény használata után kezet kell mosni.

A növényvédelmi eszköz eltarthatósága: A feromoncsalétket eredeti, zárt csomagolásban (lezárt alufólia tasak), száraz, hűvös helyen, élelmiszerektől elzárva tárolva 3 év.

Bábolna Környezetbiológiai Központ Kft. 1107 Budapest, Szállás u. 6. Tel.: (06-1)-43-20-400 Fax: (06-1)-43-20-401 E-mail: info@babolna-bio.com Honlap: www.babolna-bio.com, www.megfoglak.hu

Bábolna Bio Zrt.

Bábolna Környezetbiológiai Központ Kft. 1107 Budapest, Szállás u. 6. Tel.: (06-1)-43-20-400 Fax: (06-1)-43-20-401 E-mail: info@babolna-bio.com Honlap: www.babolna-bio.com, www.megfoglak.hu

BioStop irtószermentes élelmiszermoly csapda 2 db
BioStop irtószermentes élelmiszermoly csapda 2 db

Raktáron

1 290 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár