Naturland Herbal salaktalanító plusz gyógynövény teakeverék 20 filter 35 g

Brand: Naturland
EAN: 5999561010830
890 Ft Unit price 25 429 Ft / kg
Raktáron
306310060129

1 karton = 10 csomag

1 karton kosárba helyezése

0.035 kg / 0 m3

A gyógynövények hatóanyagi serkentik a szervezet kiválasztó funkcióját, támogatják a méregtelenítő rendszert és az emésztőrendszer egészségét. Az ajándék is természetes... Gyűjtsön össze a pontokkal ellátott Naturland®-termékek csomagolásán elhelyezett pontokból összesen 10 pontot, és válasszon egyet az ajándékaink közül: 1 db 500 mg C-vitamin tabletta 20x vagy 1 db Árnika krém vagy 1 db Körömvirág krém Classic vagy 1 db Svédkeserű krém Nincs más dolga, mint a termékek dobozairól a színes keret mentén kivágni a pontokat (a termék nevével együtt), lezárt borítékban beküldeni a következő címre: Naturland Magyarország Kft. 1656 Rákoskeresztúr 1. Pf. 73. Ne felejtse el a borítékon feltüntetni a választott ajándék megnevezését, az Ön nevét, címét! Nálunk az ajándék is természetes: a pontok kézhezvételét követően 30 napon belül postázzuk az Ön által kiválasztott terméket! Természetesen 20 pont esetén 2 db, 30 pont esetén már 3 db ajándékot választhat... Beküldési határidő: 2022. december 31. Adatkezelési tájékoztató elérhető a www.naturland.hu weboldalon. A termékszortiment változása miatt a Naturland Magyarország Kft. a választott ajándékot azonos értékű és minőségű termékre cserélheti. Az akcióban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező személy, kivéve a Naturland Magyarország Kft. vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek hozzátartozói. Jogi út kizárva!

Elkészítés és felhasználás

Elkészítés: 1-2 filtert 2,5 dl forrásig melegített vízzel leöntünk, majd 20 percig lefedve állni hagyjuk. Lehetőleg ízesítés nélkül, testsúlytól függően naponta 2-4 alkalommal fogyasztható. Mikor nem alkalmazható: Nem alkalmazható 12 éves életkor alatt, epebetegség, bélelzáródás esetén és vízhajtó gyógyszerek szedése mellett. Kúraszerű alkalmazás: Kúraszerűen legfeljebb 4 hétig fogyasztható. Két kúra között 4 hét szünetet kell tartani!

Termékjellemzők

Összetevők:
Kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás, Fekete bodza virág, Csalánlevél, Gyermekláncfű virágos hajtás gyökerekkel (10%), Hibiszkuszvirág csészelevél, Borsosmentalevél, Tarackbúza-gyökértörzs
Tárolás:

Tárolás: legfeljebb 25°C-on, száraz, tiszta helyen. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Forgalmazó:

Natureland Egészségc

Vevőszolgálat:

Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó, Naturland Park www.naturland.hu Keressen minket a Facebookon! Figyelje újdonságainkat, nyereményjátékainkat! www.facebook.com/NaturlandMagyarorszag

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

"Tisztító kúrák" kiegészítésére,
7 féle gyógynövényből,
Ellenőrzött minőség,
A gyógynövények legértékesebb részeiből,
Gazdag hatóanyag tartalom,
100% természetes,
Minőség,
Megbízhatóság,
Egészség,
Ionizáló sugárzással kezelt,
100% természetes összetétel,
A filterek rögzítéséhez nem használunk fémkapcsot!,
A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogatott!

Biztonsági figyelmeztetés:

Gyermekek elől elzárva tartandó! A tea alkalmazását beszélje meg orvosával! Figyeljen oda a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozásra és az egészséges életvitelre!

Forgalmazó cím:

Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó Naturland Park