• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Amikor az érzékeny bababőr ápolásáról van szó, sok szülő kezdetben kissé bizonytalanul nézelődik a babatermékek között, hiszen különösen az első hetekben a babák még nagyon törékenynek tűnnek. Az EcoFamily-nél szerencsére a babatestápolóktól a napozószerekig minden fellelhető, amire a gondos és gyengéd babaápoláshoz szükség lesz.

Babaápolás újszülöttkorban

Az újszülöttek bőrének ápolása kényes kérdés. Az első hónapokban, amikor a baba immunrendszere kialakul, csak a legkíméletesebb tisztító- és ápolószereket érdemes használni. Fontos, hogy mindig figyelmesen olvasd el a címkéket, mivel a színezéket, illatanyagokat és vegyi anyagokat tartalmazó babaápoló termékek irritálhatják a baba bőrét.

A természetes baba bőrápoló termékek a legtöbb csecsemő számára biztonságosak, de ha a családban vannak allergiások, illetve asztmások, fokozottan figyelni kell az esetleges érzékenységekre az egyes termékekben található növényi anyagok és gyógynövények esetén.

Babafürdető krém, babatusfürdő, mosószer babáknak

A babaszappanok, mosószerek, tisztítószerek és samponok kellően kíméletesek, de még így is fontos, hogy csak takarékosan használd őket, mivel száríthatják az újszülöttek bőrét. Olyan babamosószert keress, amely nem tartalmaz illatanyagokat és színezéket. A hagyományos mosószerek túl durvák az újszülöttek bőréhez.

A legfontosabb babatermékek a mindennapi ápoláshoz

Mi minden szükséges, hogy kisbabád bőrét gondosan ápolhasd?

  • Babakrém: Segít hidratálni a kisbabák bőrét.
  • Popsikrém: Védi a baba bőrét a nedvesség ellen.
  • Babaolaj: Ezt a klasszikust használhatod masszázsolajként és hidratálóként is.
  • Babahintőpor: Felszívja a nedvességet, védve az érzékeny bőrfelületeket.

A legjobb babaápolási termékek az EcoFamily-től

Babakozmetikumok, popsikrém, babafürdetők és -samponok? Nálunk mindent megtalálsz, amire kisbabád ápolásához szükséged lesz! Válogass Baba & Mama termékeink között üzleteinkben vagy webshopunkban, de ne feledkezz meg a többi kedvenc háztartási termékedről sem, hiszen az EcoFamily-nél mindent jó áron szerezhetsz be!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár