1-24/72 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

1-24/72 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Amikor az érzékeny bababőr ápolásáról van szó, sok szülő kezdetben kissé bizonytalanul nézelődik a babatermékek között, hiszen különösen az első hetekben a babák még nagyon törékenynek tűnnek. Az EcoFamily-nél szerencsére a babatestápolóktól a napozószerekig minden fellelhető, amire a gondos és gyengéd babaápoláshoz szükség lesz.

Babaápolás újszülöttkorban

Az újszülöttek bőrének ápolása kényes kérdés. Az első hónapokban, amikor a baba immunrendszere kialakul, csak a legkíméletesebb tisztító- és ápolószereket érdemes használni. Fontos, hogy mindig figyelmesen olvasd el a címkéket, mivel a színezéket, illatanyagokat és vegyi anyagokat tartalmazó babaápoló termékek irritálhatják a baba bőrét.

A természetes baba bőrápoló termékek a legtöbb csecsemő számára biztonságosak, de ha a családban vannak allergiások, illetve asztmások, fokozottan figyelni kell az esetleges érzékenységekre az egyes termékekben található növényi anyagok és gyógynövények esetén.

Babafürdető krém, babatusfürdő, mosószer babáknak

A babaszappanok, mosószerek, tisztítószerek és samponok kellően kíméletesek, de még így is fontos, hogy csak takarékosan használd őket, mivel száríthatják az újszülöttek bőrét. Olyan babamosószert keress, amely nem tartalmaz illatanyagokat és színezéket. A hagyományos mosószerek túl durvák az újszülöttek bőréhez.

A legfontosabb babatermékek a mindennapi ápoláshoz

Mi minden szükséges, hogy kisbabád bőrét gondosan ápolhasd?

  • Babakrém: Segít hidratálni a kisbabák bőrét.
  • Popsikrém: Védi a baba bőrét a nedvesség ellen.
  • Babaolaj: Ezt a klasszikust használhatod masszázsolajként és hidratálóként is.
  • Babahintőpor: Felszívja a nedvességet, védve az érzékeny bőrfelületeket.

A legjobb babaápolási termékek az EcoFamily-től

Babakozmetikumok, popsikrém, babafürdetők és -samponok? Nálunk mindent megtalálsz, amire kisbabád ápolásához szükséged lesz! Válogass Baba & Mama termékeink között üzleteinkben vagy webshopunkban, de ne feledkezz meg a többi kedvenc háztartási termékedről sem, hiszen az EcoFamily-nél mindent jó áron szerezhetsz be!