• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Melyik a legjobb macskaeledel? Amelyiket kiscicád a legnagyobb örömmel fal be, hogy utána elégedetten dorombolva engedje át a pocakját egy kis simogatásra. Megmutatjuk, miből válogathatsz, hogy megtaláld a legjobb cicafalatokat!

Macskaeledel: kedvenced kedvence

Tudod, melyik cicaeledelt szereti leginkább kiskedvenced? Az EcoFamily kínálatában kiváló minőségű macskatápokat találhatsz a legfontosabb tápanyagokkal gazdagon megtömve, mindenféle ízben, amelyekkel kedvedre kényeztetheted bársonytalpú barátodat.

Macskakaja kiscicáknak

Ne tévesszen meg a méret, már az egészen pici cicák is valóságos ínyencek, ha kölyök macskatápról van szó. Imádják a különleges macskaleveseket is, de fontos, hogy fejlődési szakaszuknak megfelelő, tápanyagokban dús étrendet biztosíts számukra.

Száraz

Teljes értékű macskatápként a száraz macskaeledel alapvetően mindent tartalmaz, amire az állatnak tápanyagok tekintetében szüksége van, méghozzá tömörített formában. Praktikus előnye pedig, hogy könnyen adagolható, hosszú eltarthatósági idővel rendelkezik, illetve akkor is ideális, ha nem tudod rendszeresen újratölteni a tálat kis adagokkal a nap folyamán.

Nedves

Gazdiként tudhatod, hogy a háziállatok nagyon kényesek a napi étrendjükre. Még a cicakaja márkájának megváltoztatása, illetve egy új ízesítés is sok türelmet igényel. A doromboló négylábúak ínyencek és nem hagyják, hogy megtéveszd őket, ha ételről van szó. Szerencsére nálunk a macskatápok széles választéka közül válogathatsz, így biztos, hogy nyert ügyed lesz a cicádnál.

Vagy alutasakos

Az alutasakos macskaeledel nagyfokú kényelmet jelent a gazdiknak, mert egy könnyed mozdulattal ki lehet porciózni a macskák táljába és már mehet is a jóízű falatozás. Az EcoFamily-nél a legnevesebb gyártók legfinomabb termékeit találhatod mindenféle ízesítésben, hogy cicád továbbra is jókedvűen doromboljon minden étkezés után.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár