• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A kutya számára megfelelő táplálék kiválasztásakor a döntő tényező a csomagoláson található összetevők listája. Négylábú barátodnak kiváló minőségű kutyaeledelre van szüksége, hogy mindent megkapjon, amire az egészséges fejlődéséhez szüksége van. Az EcoFamily alutasakos kutyaeledelei közül könnyedén megtalálhatod kedvenced életkorának, aktivitási szintjének és az egészségi állapotának megfelelő táplálékot ínycsiklandó ízekben.

Alutasak vs kutyakonzerv

A nedves kutyaeledelek esetében két nagy csoportot különböztethetünk meg. Az összes összetevő homogenizálásával vagy egy kevert, tömött húsmasszát állítanak elő, vagy egy zselés pástétomot mártással és darabos, húsos összetevőkkel. Ezek az elkészítési módok különböző csomagolást igényelnek.

  • A kutyakonzervek kisebb egységekben (kb. 400 gramm) vagy nagyobb dobozban (kb. 1200 gramm) is kaphatóak.
  • Az alutasakos kutyaeledel többnyire 100 grammos kiszerelésben vásárolható.

Az alutasakos kutyaeledel gazdaságos multipackben is beszerezhető. A kutya méretétől - és így a táplálékigényétől - függ, hogy a csomagot milyen gyorsan fogyasztja el. A felbontott termékeket hűvös és zárt helyen kell tárolni, és a lehető leggyorsabban, lehetőleg még aznap vagy a következő napon fel kell használni!

Az alutasakos kutyaeledel előnyei

  • A nedves kutyaeledelek javarészt húsból és zöldségekből állnak, körülbelül 80:20 arányban.
  • Laktatóak és számos ízesítésben kaphatóak.
  • Az életkor, az edzettségi szint szerint speciális összetételekben állnak rendelkezésre.
  • A csomagolás lehetővé teszik a könnyű adagolást és tárolást.

A kölyökkutya etetése

A kölyökkutya táplálása különleges kihívást jelent, hiszen a kiegyensúlyozott fejlődéshez, növekedéshez extra fehérjékre és megfelelő mennyiségű vitaminra és ásványi anyagokra van szüksége. A kifejezetten kölyökkutyák számára kifejlesztett alutasakos kutyaeledelek tartalmazzák a létfontosságú tápanyagokat, emellett könnyen adagolhatóak és tárolhatóak. Az porciózásnál érdemes követni a gyártó által ajánlott mennyiségi javaslatokat, de ha tanácstalan vagy az adagolás tekintetében, kérd ki állatorvosod véleményét is.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár