• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A kiegyensúlyozott étrend a hosszú és aktív kutyaélet alapja. Szerencsére mára a különböző termékek széles kínálatából válogathatsz, hogy megtaláld a kutyusod egyéni igényeinek megfelelő ideális kutyaeledelt.

A megfelelő kutyaeledel kiválasztása

Az, hogy melyik kutyaeledelt választod, elsősorban ízlés kérdése, feltéve, hogy figyelembe veszel néhány fontos alapelvet. Legyen szó kölyökkutyáról vagy idősebb ebről, meglévő betegségekről, magas aktivitási szintről vagy különleges igényű fajtáról: az EcoFamilynél megtalálhatod kedvenced számára a leginkább megfelelő kutyaeledelt.

A száraz kutyatáp előnyei

A kutyaeledelek két nagy típusra bonthatóak: száraz, illetve nedves eledelekre. A száraztápok legfeljebb 14 százalék vizet tartalmaznak, így az alacsony nedvességtartalom miatt a kutyának mindig hozzá kell férnie ivóvízhez, hogy eleget tudjon inni mellé. A száraz kutyaeledel azért népszerű, mert hosszú eltarthatósági idővel rendelkezik, így érdemes akár a különlegesen gazdaságos nagy kiszerelésű kutyatápot is megvásárolni. Emellett a száraztáp a rágás során keletkező kopás révén tisztítja a kutya fogait, illetve utazáskor is könnyen kezelhető.

Nedves kutyakaja

A nedves kutyaeledelek olyan teljes értékű táplálékok, amelynek nedvességtartalma körülbelül 75 százalék. A nagy víztartalom azzal magyarázható, hogy a nedves kutyaeledel túlnyomórészt húsból áll, de más összetevőket, például zöldségeket, olajokat és rostokat is tartalmaznak a szükséges vitaminok és ásványi anyagok miatt.

Alutasakos eledel

Az alutasakos kutyaeledelek könnyen adagolhatóak, nyithatóak, és kiváló minőségű fehérjéket tartalmaznak, hogy kedvenced sokáig megőrizze egészségét és kiegyensúlyozottságát.

Jutalomfalatok

Egy kutya (szinte) bármit megtesz egy finom jutalomfalatért. Amikor kiválasztod a rágcsálnivalót, a minőségnek ugyanolyan fontos szerepet kell kapnia, mint a napi fő táplálék esetében. Az EcoFamily termékkínálatából válogatva itt is könnyű dolgod lesz, hiszen kis-, közepes és nagytestű ebek számára is megtalálhatod a legmegfelelőbb finomságot.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár