Raktáron
Gluténmentes lisztek (kölesliszt, batáta liszt), Tápióka keményítő, Rostkeverék (útifűmaghéjliszt, bambuszrostliszt), Térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!
Az allergén információk az összetevők között félkövér betűkkel kiemelve találhatók
Felhasználási javaslat Kakaós csiga Hozzávalók (10 darabhoz, 440 grammhoz): 150 g Szafi Free Expressz lisztkeverék; 70 g Szafi Reform poreritrit (vagy porcukor); 0,5 g só; 10 g frissen reszelt bio citromhéj; 10 g almaecet (vagy frissen facsart citromlé); 140 g víz; +5 g Szafi Free Expressz lisztkeverék a gyúráshoz Töltelék: 35 g Szafi Reform zsírszegény kakaópor; 50 g Szafi Reform poreritrit; 60 g víz Kenéshez: 20 g folyékony hozzáadott cukortól mentes sárgabaracklekvár (ha kemény a lekvárunk egy pici vízzel hígítsunk rajta, és édesítőt is adhatunk még hozzá) A végén a fújáshoz: kb. 1 gramm olaj Elkészítés: A tésztát gyúrjuk össze, majd 5 percig pihentessük, ez alatt készítsük el a krémet. Nagyon lágy, szinte folyékony tésztát kell, hogy kapjunk, de ne adjunk hozzá több lisztet, mert pihentetés után gyúrható lesz! Lisztezett felületen gyúrjuk át, majd nyújtsuk ki a tésztát téglalap alakúra, kenjük rá a sűrű kakaókrémet, majd a keskenyebb oldalától kezdve tekerjük fel. Vágjuk 10 darabra, majd kenjük le a folyékony sárgabaracklekvárral. Előmelegített 160 fokos sütőben, alsó-felső program 20-23 percig süssük (sütő függő), majd fújjuk le olajsprayvel és további 2 percig süssük. Rácson hagyjuk kihűlni, majd tálaljuk.
Tasak
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson. Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Szafi Products Kft. 1106 Budapest, Jászberényi út 47/a www.szafi-products.com +36-70-632-15-40
Szafi Products Kft.
Szafi Products Kft. 1106 Budapest, Jászberényi út 47/A www.szafi-products.com Tel.: +36-1-700-33-70
Raktáron