Syoss Anti-Grease zsírosodás elleni száraz sampon 200 ml

Brand: Syoss
EAN: 9000100695800
1 590 Ft Unit price 7 950 Ft / L
Raktáron
102430070201

1 karton = 6 darab

1 karton kosárba helyezése

0.24 kg / 0.001 m3

Syoss professzionális teljesítmény. 1 extra nap frissességet & zsírosodás elleni hatást eredményez, hajmosás nélkül. Kifésülés után nincsenek maradványok.

Elkészítés és felhasználás

Használat: Alaposan rázd fel minden használat előtt és között! Válaszd el a hajad és fújd apránként a hajtövekre 20 cm távolságból. Dolgozd a hajadba ujjbegyeiddel a hajtőre fókuszálva, majd fésüld ki hajadat! Ha eldugulna a flakon, tedd a fejét meleg víz alá és szárítsd meg.

Termékjellemzők

Összetevők:
Butane, Propane, Alcohol denat. 7,5% vol., Oryza Sativa (Rice) Starch, Isobutane, Parfum (Fragrance), Niacinamide, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Aqua (Water, Eau), Citronellol, Citral, Geraniol, Cetrimonium Chloride, Benzyl Alcohol
Tárolás:

Használat után zárja vissza a kupakot és tárolja a terméket száraz helyen.

Forgalmazó:

Henkel Magyarország

Vevőszolgálat:

Henkel Magyarország Kft. H1113, Budapest Dávid Ferenc u. 6. www.syoss.hu schwarzkopf.hu@hu.henkel.com

Csomagolási típus:

Aeroszol

Biztonsági figyelmeztetés:

Veszély. Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Csak jól szellőztetett helyen használható. Szembe ne kerüljön.