• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Syoss Max Hold mega erős hajlakk 300 ml

  • EAN: 9000100589918
  • Nettó súly: 0.36 kg
1 890 Ft
6 300 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Syoss Max Hold mega erős hajlakk 300 ml
1 karton = 6 darab
2.2 kg / 0.0040 m3
Gyúlékony Gyúlékony
Syoss professzionális teljesítmény. A szalon-ihlette Syoss hajlakk fodrászokkal kifejlesztve és tesztelve tökéletes egyensúlyt teremt a tartás és a rugalmasság között - a hosszantartó szalonszépségű hajért otthon is. Hosszantartó mega erős tartás anélkül, hogy elnehezítené a hajat Nem ragad, könnyen kifésülhető & segít megvédeni a hajat az UV sugaraktól.

Termékjellemzők

Dimethyl ether, Alcohol denat., Aqua, Octylacryl amide/acrylates/butylaminoethyl methacrylate copolymer, Aminomethyl propanol, Parfum, Panthenol, Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, Citronellol, Geraniol

Elkészítés és felhasználás

Jó tanács a Syoss stylistjától: Alkalmazza száraz hajon. Rövid ideig tartó permetezéssel használja. Permetezze 30 cm távolságból hajára. A különálló tincsek formázására: permetezze közvetlenül a hajtövektől a hajvégekig és formázza.

Információk

Aeroszol

Veszély. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Csak jól szellőztetett helyen használható. Szembe ne kerüljön. RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL.

Henkel Magyarország

schwarzkopf.hu@hu.henkel.com www.syoss.hu

Syoss Max Hold mega erős hajlakk 300 ml
Syoss Max Hold mega erős hajlakk 300 ml

Raktáron

1 890 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár