Raid szúnyogirtó spirál 10 db

Brand: Raid
EAN: 5000204160390
420 Ft Unit price 42 Ft / darab
Nincs raktáron
101722051601
Raid® Szúnyogirtó spirál hatékony védelmet biztosít szabad térben, mint a kertben, csónakázás során, kempingezésnél vagy a teraszon.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: 1. Vegye ki a tasakból a spirált és helyezze a közepét a hüvelyk és a mutató ujja közé, majd rázza meg könnyedén úgy, hogy a két spirál szétváljon. A szétválasztást a törés elkerülése érdekében ne erőltesse! 2. A dobozban található
Tárolás:

Minőségét megőrzi: eredeti csomagolásában, száraz, hűvös fénytől védett helyen tárolva, a gyártástól számítva 3 évig.

Vevőszolgálat:

S.C. Johnson Kft. 1124 Budapest Apor Vilmos tér 6. Tel.: +36 1 224 8400 E-mail: vevoszolgalat@scj.com www.scjohnson.com

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Akár 6 órán át,
Azonalli hatás

Biztonsági figyelmeztetés:

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszantartó károsodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Kerülje a füst belélegzését. Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható. Ne hagyja a spirált felügyelet nélkül, használat után gondosan oltsa el. Használat közben tilos bármivel letakarni. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. Használat előtt takarja le vagy távolítsa el az élelmiszert, valamint az étkészletet és az evőeszközöket. A helyiségben lévő akváriumot, állatketrecet takarjuk le vagy helyezzük át másik helyiségbe. Használat közben az akvárium levegőztető rendszerét kapcsoljuk ki. Használat után bő, szappanos vízzel mosson kezet.

Forgalmazó cím:

S.C. Johnson Kft. 1124 Budapest Apor Vilmos tér 6.