• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Raid hangya- és csótányirtó eukaliptusz olajjal 400 ml

  • EAN: 5000204876048
  • Nettó súly: 0.48 kg
1 320 Ft
2 625 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Raid hangya- és csótányirtó eukaliptusz olajjal 400 ml
1 karton = 12 darab
5.8 kg / 0.0097 m3
Gyúlékony Gyúlékony
Környezeti veszély Környezeti veszély

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: Használat előtt felrázandó. A palackot függőlegesen tartva, a gombot erősen nyomva permetezzük be a kezelendő felületet. Közvetlenül használható rovarok ellen, búvóhelyeiken vagy vonulási útvonalukon: padlón, ablak- és ajtókeret mentén, szeméttároló mellett, szekrények alatt, stb. A hosszantartó hatásért permetezze a rovarok vonulási útvonalán, búvóhelyükön, falrepedésekben, ablakok és ajtók kerete mentén kb. 25 cm távolságból (kb. 5 másodpercig tartó fújás méterentként) úgy, hogy a kezelendő felület nedves legyen. Használat után 15 percig szellőztesse ki a helyiséget. A permet a rovarokat 4 héten át elpusztítja. Szükség esetén a kezelést ismételjük meg. Repülőrovarok (legyek, szúnyogok) irtására nem használható!

Információk

Aeroszol

Másodpercek alatt elpusztítja a hangyákat és csótányokat

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. Raid® hangya- és csótányirtó aeroszol eukaliptusz illattal Veszély Aktív hatóanyag: 0,1% Imiprotrin 0,1% + 0,1% Cipermetrin. Engedély szám: JKF/15676/3/2015. III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú irtószer. Zárt térben, rejtett életmódú rovarok (csótányok, ágyi poloskák, bolha, hangya, stb.) irtására alkalmas. Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Ne juttassuk a szert, annak fel nem használt maradékát, illetve csomagolóanyagát csatornába, folyókba, vízfolyásokba, állóvizekbe. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/.../forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. A készülék utántöltése tilos. Propán-bután hajtógázt tartalmaz. A permet belélegzése tilos. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Ismétlődő expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja. Ismétlődő expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja. Figyelmeztetés: Csak a használati utasításnak megfelelően használja. Ne permetezze emberre vagy háziállatra. Használat előtt takarja le vagy távolítsa el az élelmiszert, valamint az étkészletet és az evőeszközöket. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. Ügyeljünk arra, hogy a permet élelmiszerre, evőeszközre, gyermekjátékra és háziállatra ne kerüljön. Ne permetezze elektromos hálózatba csatlakoztatott háztartási készülékre. A helyiségben lévő akváriumot, állatketrecet takarjuk le vagy helyezzük át másik helyiségbe. Használat közben az akvárium levegőztető rendszerét kapcsolja ki. Csak jól szellőztetett helyen használható. A permetet közvetlenül ne lélegezzük be és ügyeljünk arra, hogy bőrre, szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! Túlérzékeny egyének és kisgyermekek a termék használatakor ne tartózkodjanak a helységben.

Eredeti csomagolásában, fénytől védve, hűvös, max. 50°C hőmérsékletű helyen tárolva a gyártástól számítva 4 évig használható fel.

S.C. Johnson Kft. 1124 Budapest Apor Vilmos tér 6.

S.C. Johnson s.r.o.

S.C. Johnson Kft. 1124 Budapest Apor Vilmos tér 6. Tel.: +36 1 224 8400. E-mail: vevoszolgalat@scj.com www.scjohnson.com www.scjproducts.info

Raid hangya- és csótányirtó eukaliptusz olajjal 400 ml
Raid hangya- és csótányirtó eukaliptusz olajjal 400 ml

Raktáron

1 320 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár