• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Protect Family szúnyog- és kullancsriasztó aeroszol citrus illattal 150 ml

  • EAN: 5997378750291
  • Nettó súly: 0.102 kg
1 490 Ft
9 933 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Protect Family szúnyog- és kullancsriasztó aeroszol citrus illattal 150 ml
1 karton = 12 darab
1.2 kg / 0.0046 m3
Gyúlékony Gyúlékony
Heveny szem-, bőrirritáció Heveny szem-, bőrirritáció

Elkészítés és felhasználás

Felhasználható: Csípőszúnyogok (pl. Aedes és Culex fajok), kullancsok (pl. közönséges kullancs - Ixodes ricinus) és púposszúnyogok (pl. Simulium fajok) riasztására, távoltartására. Használati utasítás: Használat előtt a flakont alaposan rázza fel! A készítményt vékony rétegben, csak a vérszívó ízeltlábúaknak kitett bőrfelületeken vagy felsőruházaton, illetve lábbelin alkalmazza! Használat előtt ajánlott a ruha kis területén próbakezelést végezni. Függőlegesen tartva a flakont kb. 20-25 cm távolságból permetezze a készítményt a védendő bőrfelületre, majd egyenletesen dörzsölje szét. Az arcbőrt - a szem és a száj könyékének kihagyásával - a kézre szórt permettel kell bekenni. Gyermekek kezelésekor először a saját kezére fújja a készítményt, és így kenje be vele a bőrüket. A gyermekek kézfejét ne kezelje! A bőrfelületre kent készítmény, a felvitt réteg vastagságától függően, a szúnyogokat 5, a púposszúnyogokat 0,5, a kullancsokat 3 órán keresztül tatja távol. Felnőttek szükség esetén a kezelést megismételhetik, de a riasztószer legfeljebb naponta kétszer alkalmazható. Egyéb felhasználási előírások: Felhasználói kör: lakossági felhasználók. Felhasználás helye: a szabadban tartózkodó ember ruházattal nem fedett bőrfelületére vagy felsőruházatára juttatandó.

Információk

Aeroszol

  • Családi kiszerelés
  • Ruhára is fújható
  • Akár 3 óra kullancs elleni védelem

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. Figyelmeztetés: Csak a használati utasítás szerint alkalmazza! A riasztószert 9 évesnél fiatalabb gyermek esetén ne alkalmazza, 9 évesnél idősebb gyermek esetén pedig naponta legfeljebb egy kezelést végezzen. Amennyiben allergiára hajlamos, használat előtt kis bőrfelületen győződjön meg a készítmény ártalmatlanságáról. Kerülje a készítmény szembe, orrba, szájba történő kerülését. Ne használja sérült vagy napégette bőrön. Ne használja zárt térben. A csípésveszély elmúltával, illetve a szabadból visszaérkezve a kezelt bőrfelületet szappanos vízzel mossa le. A termék károsíthatja a műszálas és a bőr anyagokat, a műanyagot, az óraüveget, valamint a festett, lakkozott felületeket. Élelmiszertől, italtól elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. Elsősegélynyújtás: Esetleges mérgezés vagy annak gyanúja esetén azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg a címkét az orvosnak! Belégzés esetén vigye a sérültet friss levegőre. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg a termék címkéjét vagy biztonsági adatlapját. Ne hánytassa a sérültet. Allergiás bőrreakció jelentkezése esetén a bőrt bő szappanos vízzel mossa le. A panasz huzamosabb ideig történő fennállása estén forduljon szakorvoshoz. Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtó forrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtó forrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Hulladékkezelés: A kiürült flakon a háztartási hulladékgyűjtőbe dobható.

Eltarthatóság és tárolás: Eredeti, zárt csomagolásban, száraz, hűvös, max. 35°C-os hőmérsékleten, sugárzó hőtől és fénytől védett helyen tárolva a gyártástól szárított 3 évig használható fel.

Bábolna Bio Zrt.

Protect Family szúnyog- és kullancsriasztó aeroszol citrus illattal 150 ml
Protect Family szúnyog- és kullancsriasztó aeroszol citrus illattal 150 ml

Raktáron

1 490 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár