• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Protect darázsirtó aeroszol 400 ml

  • EAN: 5997378730507
  • Nettó súly: 0.267 kg
1 590 Ft
3 975 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Protect darázsirtó aeroszol 400 ml
1 karton = 12 darab
3.2 kg / 0.0101 m3
Gyúlékony Gyúlékony
Környezeti veszély Környezeti veszély
Előnyök: A Protect® darázsirtó aeroszol speciális szórófejével biztonságos távolságról lehet kezelni a darázsfészket. A hatóanyagtól a rovarok pillanatokon belül megdermednek, majd elpusztulnak.

Elkészítés és felhasználás

Felhasználható: Fészekben lévő darazsak irtására. Használati utasítás: Használat előtt alaposan rázza fel a palackot! Óvatosan alkalmazza! Porlasztáskor az aeroszolos palackot szórófejjel felfelé, a kezelendő felülettől legalább 1-3 m távolságra tartsa, az adott széljárásnak háttal alkalmazva. A permetet célzottan a rovarok fészkére kell kiporlasztani úgy, hogy a darázsfészket, az ott tartózkodó darazsakat és a fészek környezetét a permet teljesen belepje. A kezelést addig ismételje, amíg a darázsfészken vagy annak környezetében élő, mozgó darázs már nem található. Ha több fészek van egymás mellett, azokat egyidőben, egyszerre kezelje, és a távolabbival kezdje. Erős szélben, valamint napközben a kezelés nem ajánlott! Az esetleges csípések elkerülése érdekében a kezeléseket kora reggel, vagy este célszerű végrehajtani, amikor a rovarok a fészekben tartózkodnak és mozgásuk lelassult. A kezelést követően ne nyúljon a fészekhez. A kezelés után az elpusztult egyedeket óvatosan söpörje össze, mert a lehullott állatok között még élő egyedek is lehetnek. Az irtószerrel kezelt fészek 1-2 nap múlva eltávolítható. Amennyiben fészek zárt térben található, alkalmazást követően alaposan szellőztessen ki! A kezelés során keletkezett nedves folt idővel elpárolog. Szükség esetén a kezelést célszerű megismételni. Felrázandó

Információk

Aeroszol

  • Darázsirtás mesterfokon
  • Biztos hatás
  • Biztonságos
  • Távolról használható
  • Azonnali hatás

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. Figyelmeztetés: Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik! A kezelés során a gyermekeket tartsa távol. Csak a használati utasításnak megfelelően alkalmazza. Ügyeljen arra, hogy a permet élelmiszerre, evőeszközre, gyermekjátékra, háziállatra, bőrre, szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! A bőrre került permetet bő, szappanos vízzel mossa le, a szembe került készítményt azonnal, bő vízzel öblítse ki. Figyelem! Propán-bután hajtógázt és a töltőoldat petróleumot tartalmaz! A készülék utántöltése tilos! H222 Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. H229 Az edényben túlnyomás uralkodik, hő hatására megrepedhet. H410 Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P210 Hőtől, szikrától, nyílt lángtól, forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. P211 Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. P251 Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. P261 Kerülje a permet belélegzését! P391 A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. P410+P412 Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: A kiürült palack a háztartási szemétbe dobható.

Eltarthatóság és tárolás: Eredeti, zárt csomagolásban, száraz, hűvös, maximum 35°C hőmérsékletű, sugárzó hőtől és fénytől védett helyen tárolva, a gyártástól számított 4 évig használható fel. Gyártási idő (nap/hó/év): a palack alján.

Bábolna Bio Kft. 1107 Budapest Szállás u. 6.

Bábolna Bio Zrt.

Bábolna Bio Kft. 1107 Budapest, Szállás u. 6. Tel.: 061-4320-400, info@babolna-bio.com Internet: www.babolna-bio.com www.megfoglak.hu

Protect darázsirtó aeroszol 400 ml
Protect darázsirtó aeroszol 400 ml

Raktáron

1 590 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár