• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Az Omnia már több mint 50 éve jelen van a magyar piacon, így nem is csoda, hogy sokak kedvencei lettek e klasszikus kávémárka termékei. Legyen szó akár Omnia szemes kávéról, vagy kapszulás kávéról, egy csésze Douwe Egberts Omnia mindig az otthonosság érzetét kelti benned. 

 

Douwe Egberts Omnia: garancia a minőségre 

Magyarországon 1968 májusában jelent meg a saját pörkölésű Omnia kávé, és nemsokára sorra nyitották meg kapuikat az Omnia kávézók is. 1991-től pedig a holland Douwe Egberts vette szárnyai alá az ismert hazai márkát. 

 

Omnia kávéfajták: Omnia Espresso, Barista és Silk  

Az Omnia Espresso szemes kávé aromás, testes pörkölésével az olaszos ízvilágot idézi, míg az Omnia Silk őrölt kávé a selymesebb, lágyabb aromák kedvelőit csábítja meghitt kávézásra. Ha pedig a lassú pörkölés híve vagy, próbáld ki az Omnia Barista szemes kávé különleges aromáját. Az Omnia őrölt kávék 1 kg-os, valamint 250 és 450 grammos változatban is elérhetőek, míg a szemes változatokból 1 kg-os, illetve 900 grammos termékeket tudsz beszerezni. 

 

Omnia Classic és a kávékapszulák 

Válogatott kávészemek, kellemes, eredeti pörkölés és magas minőség – ezt az Omnia Classic, amely a karakteres, klasszikus ízvilágot kedvelők körében népszerű, és természetesen kapszulás formában is elérhető. 

 

Kedvező Omnia kávé árak az ecofamily-nél 

Nézelődj kedvedre Omnia kávéink között akár koffeinmentes vagy 3in1 verzióban is webáruházunkban vagy üzleteinkben, de ne feledkezz meg egyéb kedvenc háztartási termékeidről sem, hiszen az ecofamily-nél mindent jó áron szerezhetsz be! 

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár