K2r 5in1 mosógéptisztító 2 x 75 g (150 g)

Brand: K2r
EAN: 9000101016529
1 290 Ft Unit price 645 Ft / darab
Raktáron
101575010101

1 karton = 6 csomag

1 karton kosárba helyezése

0.1848 kg / 0.001 m3

K2r Mosógéptisztító - 2 tasak Tapasztalja meg a tiszta mosógép 5 dimenzióját 1) Higiénikus Tisztaság - Mosógépe higiénikus tisztaságáért 2) Eltávolítja a szennyeződéseket - Eltávolítja mosógépe dobjából és ajtótömítéséből a különböző szennyeződéseket és mosószer maradványokat 3) Vízkőtlenítés - Eltávolítja a mosógépe létfontosságú részein idővel lerakódó vízkövet 4) Megelőzi a kellemetlen szagokat - A por mélytisztító hatásának köszönhetően megakadályozza a kialakuló rossz szagokat 5) Frissesség - Felfrissíti mosógépét Használati utasítás: Elöltöltős mosógép esetén: öntse az üres dobba a tasak tartalmát. Azonnal indítson el egy 60°C-os, pamut mosási programot üres mosódobbal. Felültöltős mosógép esetén: öntse az üres dobba a tasak tartalmát. Állítsa be a legmagasabb vízhőmérsékletet és maximális vízmennyiséget használva azonnal indítsa el a leghosszabb mosási programot üres mosódobbal. A mosógéptisztítót használja három havonta vagy 40 mosási ciklus után.

Elkészítés és felhasználás

Felül- és elöltöltős mosógépekhez használható. Használati utasítás Elöltöltős mosógép esetén: Öntse az üres dobba a tasak tartalmát. Azonnal indítson el egy 60°C-os, pamut mosási programot üres mosódobbal. Felültöltős mosógép esetén: Öntse az üres dobba a tasak tartalmát. Állítsa be a legmagasabb vízhőmérsékletet és maximális vízmennyiséget használva azonnal indítsa el a leghosszabb mosási programot üres mosódobbal. A mosógéptisztítót használja három havonta vagy 40 mosási ciklus után.

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% nemionos felületaktív anyagok, Illatanyagok
Tárolás:

Tárolja száraz helyen, 5°C-40°C között. Minőségét megőrzi a gyártási dátumtól (ld. a csomagoláson) számított 3 évig.

Forgalmazó:

Henkel Magyarország

Vevőszolgálat:

Henkel Magyarország Kft., H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6, tel.: +36 1 372 5555, E-mail: henkel.hungary@henkel.com, www.henkel.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Mélytisztító hatás,
A tiszta mosógéphez,
2 használatra

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Mosógéptisztító. Figyelem. Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Védőkesztyű / szemvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom / edény elhelyezése hulladékként a nemzeti előírásoknak megfelelően. Figyelem. Ne használja zománcozott mosódob esetén.

Forgalmazó cím:

Henkel Magyarország Kft., H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6, tel.:+36 1 372 5555 E-mail: henkel.hungary@henkel.com, www.henkel.hu