• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A Jar folyékony mosogatószereivel öröm a mosogatás, hiszen számtalan kellemes illat közül válogathatsz, ráadásul a szuper zsírbontó formula mellé még koncentrált hatékonyság is jár! Mit tudnak a mosogatógép-kapszulák, és miért jársz jól ezekkel a megbízható termékekkel? 

 

Jar mosogatókapszula a csillogó edényekért 

A Jar mosogatókapszulák használata kényelmes, mivel csak el kell helyezni egy kapszulát a mosogatógép adagolójában, és már indulhatsz is a dolgodra. Mivel meghatározott mennyiségű mosogatószerrel vannak feltöltve, így nem kell aggódnod az adagolás miatt sem, így elkerülheted a pazarlást is. 

 

A Jar mosogatógép-kapszulák fajtái 

  • Jar Original All-In-One: Ez a mosogatógép-kapszula hatékonyan bánik el az ételmaradékokkal, emellett kedvező ára miatt is remek választást jelent. 
  • Jar Platinum All-In-One: A Jar Platinum mosogatószert úgy tervezték, hogy bármilyen hőmérsékleten működjön, megbirkózzon a keményebb letapadásokkal, és eltávolítsa a leragadt zsírt és egyéb szennyeződéseket is. 
  • Jar Platinum Plus All-In-One: A termékcsalád legújabb és leghatékonyabb tagjai kiváló zsírbontó erővel rendelkeznek, rövid mosogatási ciklusoknál is használhatóak, emellett öblítőt és speciális sót is tartalmaznak. 

 

Jar mosogatószerek 

A Jar mosogatószereiből néhány csepp is elég, mégis rengeteg zsíros edénnyel elbánnak, hiszen az összetételük rendkívül intenzív. Legyen akár pumpás mosogatószer vagy kézkímélő változat, a Jar kínálatában mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket. A Jar mosogatószer 900 ml-es és 1350 ml-es gazdaságos kiszerelésben is kapható, olyan erőteljes tisztítóerővel felvértezve, amely sohasem hagy cserben mosogatás közben. A magas koncentrációjú formula azonnal feloldja a szennyeződéseket, és ragyogóan tiszta edényeket produkál. 

 

Kedvező Jar mosogatószer árak az EcoFamily-nél 

Jar mosogató habot vagy Jar foam utántöltőt keresel? Válogass kedvedre Jar termékeink között webshopunkban vagy üzleteinkben, és ne feledkezz meg a többi kedvenc háztartási termékedről sem, hiszen az EcoFamily-nél igazán jó áron szerezhetsz be mindent, amire otthonodban szükséged lehet! 

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár