• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Az Ariel mosószerek széles választékában könnyű megtalálni a kedvencedet a minőségi mosóporok, folyékony mosószerek és mosókapszulák között, amelyek hatékonyan kezelik a foltokat, miközben kíméletesek a ruhákhoz. Mi mindent találsz meg nálunk ezekből az innovatív termékekből? Mutatjuk! 

 

Ariel mosószer: mindig a legújabb technológiákkal 

Az Ariel egy korszakalkotó márka, amely fejlesztéseivel mindig a jövőbe tekint. Nem csoda, hogy az elmúlt években számos olyan trendteremtő újítást köszönhetünk neki, amelyek világszerte nyomot hagytak az iparágban. 2016-ban például piacra dobták a méltán népszerű Ariel mosókapszulát, az All-in-1 PODS nevű terméket, amely a világ első 3 kamrás mosószere. 

Az Ariel mosógéljei és folyékony mosószerei megoldást jelentenek mindenféle mosási igényre, mivel 

  • sokoldalúak, 
  • hatékonyak és megbízhatóak. 
  • fenntarthatóak és energiatakarékosak, 
  • használatunk pedig egyszerű. 

 

Ariel Mountain Spring mosópor és mosógélek 

Az Ariel termékeket olyan új technológiákkal fejlesztették ki, amelyek bizonyítottan kiemelkedő tisztítási teljesítményt nyújtanak hideg hőmérsékleten is, így energiát és pénzt is spórolhatsz a használatukkal. 

 

Ariel folyékony mosószer vagy mosópor? 

Ez a döntés alapvetően ízlés kérdése, mivel az Ariel mosópor ugyanolyan hatékony, mint a folyékony változat. A színes ruhákat moshatod Ariel color folyékony mosószerrel, hogy megőrizd a színek ragyogását, de a kapszula vagy a por forma is ugyanolyan szép eredményeket biztosít. 

 

Kedvező Ariel kapszula árak az EcoFamily-nél 

Ariel folyékony mosószer + Complete Fiber Protection vagy Ariel Sensitive mosószert keresel akár 64 mosáshoz? Válogass kedvedre Ariel termékeink között webshopunkban vagy üzleteinkben, és ne feledkezz meg a többi kedvenc háztartási termékedről sem, hiszen az EcoFamily-nél igazán jó áron szerezhetsz be mindent, amire otthonodban szükséged lehet! 

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár