• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Pirner Alma: Absolutely Woman, Diéta - Egészség és szépség egy életen át

  • EAN: 978-615-82117-0-3
  • Nettó súly: 0.35 kg
6 990 Ft
6 990 Ft / darab

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Pirner Alma: Absolutely Woman, Diéta - Egészség és szépség egy életen át
1 karton = 1 darab
0.3 kg / 0.0009 m3
Tudom, hogy megszámlálhatatlan könyv van a piacon, ami az étkezéssel, diétákkal, egészséges életmóddal foglalkozik. Azonban egyik sem nyújt egy átfogó, objektív és legfőképpen hosszú távú megoldást. Ezért legújabb könyvemet olyan szemlélettel állítottam össze, amit nem csak én magam követek már 10+ éve, de Nők ezreinek segített már abban, hogy egészségesen tudják elérni a számukra ideális formát. Ebben a könyvben nem általánosságokról van szó, és nem is egyszerű diétákról, vagy koplalásról és betarthatatlan étkezési szokásokról. Hosszú távon fenntartható metódus! A divatdiéták kora lejárt!

Információk

5 ok, hogy miért érdemes Neked is az Absolutely Woman Diéta metódust választanod:

• 1. Olyan megoldást nyújtok, ami egy életen át elkísér és fenntartható. Nem jojózunk, nem készülünk minden évben legalább egyszer arra, hogy elérjük a bikinibody-t, hogy aztán csalódottan slattyogj ki újra a strandra, magadat takargatva és a testedet újra megvetve.
• 2. Módszerem nem önsanyargatáson, lemondáson és nélkülözésen alapul. Olyan metódust kapsz a kezedbe, aminek segítségével jó döntéseket tudsz hozni és olyan szuper ételeket tudsz összeállítani, amikről eddig a lemondó diétáidban csak álmodtál
. • 3. Ez nem egy sablon étrend! Nem skatulyázlak be és figyelembe veszem a személyes igényeidet is. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más út lesz a jó, de ezzel a metódussal képes lesz összeállítani azt a verziót saját magadnak, ami életed végéig egészségesen és fitten tart.
• 4. Nem a szépséget helyezi előtérbe! Az egészséget nem áldozom fel a szépség oltárán! Az elsődleges szempont, hogy az egészséged rendben legyen, és ennek a pozitív mellékhatása, vagy inkább ajándéka a szexi, kívánatos test, az egész évben tartható forma
• 5. Ha a fogyás az elsődleges célod, akkor az Absolutely Woman Diéta metódus elsajátításával akár 10 kiló súlyfeleslegtől is megszabadulhatsz, lemondások és véres áldozatok nélkül. Sőt, ezt egészségesen és boldogan tudod tartani!

Awmn Lifestyle Szolg

Pirner Alma: Absolutely Woman, Diéta - Egészség és szépség egy életen át
Pirner Alma: Absolutely Woman, Diéta - Egészség és szépség egy életen át

Raktáron

6 990 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár