• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Persil Expert Sensitive folyékony mosószer 40 mosás 1,8 l

  • EAN: 9000101566697
  • Nettó súly: 1.987 kg
4 190 Ft
2 328 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Persil Expert Sensitive folyékony mosószer 40 mosás 1,8 l
1 karton = 4 darab
7.9 kg / 0.0189 m3
Heveny szem-, bőrirritáció Heveny szem-, bőrirritáció
Persil EXPERT Sensitive mosószer fehér és világos ruhákhoz. A szükséges törődés és tisztaság, amit megérdemel Persil EXPERT Sensitive folyékony mosószer új továbbfejlesztett formulával a LEGJOBB megoldásunk az érzékeny bőrűek, a csecsemők és allergiában szenvedők számára. A mosószer bőrgyógyászatilag tesztelt és természetes eredetű összetevőket tartalmaz. A Persil EXPERT Sensitive megújult aloe verás hipoallergén illatanyagával nyújt komplett mosási megoldást az érzékeny bőrűek számára. Anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot kellene kötni a mosóhatás tekintetében. - Természetes eredetű összetevők - Bőrgyógyászatilag tesztelt és ECARF tanúsítvánnyal rendelkezik - Hipoallergén - 92% biológiailag lebomló összetevők* - 100%-ban újrahasznosítható csomagolás A Persil mosógélek formulája még alacsony hőfokon is rendkívül hatékony, így hideg vizes mosás során is alapos tisztítást biztosít ruhái számára energiát megtakarítva. A műanyaghulladék csökkentése érdekében a flakon a kupak eltávolítását követően 100%-ban újrahasznosítható, illetve 50% újrahasznosított műanyagot tartalmaz. * Szerves összetevőkre vonatkozóan OECD 301/302 alapján

Termékjellemzők

5-15% anionos felületaktív anyagok, <5% nem ionos felületaktív anyagok, szappan, Optikai fehérítő, Illatanyagok, Tartósítószer (Benzisothiazolinone, Phenoxyethanol)

Elkészítés és felhasználás

Nem alkalmas gyapjú és selyem textíliák mosására.

Információk

Műanyagpalack

Folyékony mosószer. Figyelem. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.

Tárolja +5°C és +40°C között.

Henkel Magyarország

Persil Expert Sensitive folyékony mosószer 40 mosás 1,8 l
Persil Expert Sensitive folyékony mosószer 40 mosás 1,8 l

Raktáron

4 190 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár