Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:
1 karton = 24 darab
0.7 kg / 0.0216 m3
Ilyet még sose kóstoltál! A liofoliziált piros ribizli több szempontból is érdekes. Egyrészt: mindennapjainkban ritkán fogyasztunk piros ribizlit, pedig igen egészséges. A liofilizálás segítségével pedig olyan “halmazállapotban” fogyaszthatjuk ezt a különlegességet, ami semmivel sem összehasonlítható. Miért jó a liofilizált ribizli? A liofilizált ribizli – vagy más néven, piros/vörös ribiszke – kellemes, savanykás ízű és rendkívül magas C-vitamin tartalommal bír. Ennek megőrzése miatt friss fogyasztásra, gyorsfagyasztásra, liofilizálásra tökéletes, ugyanakkor dzsemek, lekvárok, gyümölcslevesek, mártások elkészítéséhez is kiváló. A C-vitamin mellett a liofilizált piros ribizli fontos ásványi anyagai közül kiemelkedő a káliumtartalma, növényi zsírjai pedig jótékony hatással vannak a bőrre. A liofilizálás miatt a termék a nedvességre és a párára igen érzékeny, emiatt csomagolása, és a csomagolás légmentesen történő visszazárása kiemelt figyelmet igényel. A gyümölcs kiváló müzlibe, sütemények díszítésére és mártások elkészítéséhez. A piros ribizliről fogyasztásának előnyeiről ide kattintva olvashat további információkat.
Termékjellemzők
Összetevők:
50% liofilizált piros ribizli, 50% liofilizált fekete ribizli
Tápérték
Tápanyagok:
100 g termékben
Energia< 880 kj / 210 kcal
Zsír< 1,2 g
amelyből telített zsírsavak< 0,2 g
Szénhidrát< 31 g
amelyből cukrok< 30,5 g
Rost
Fehérje< 6,9 g
Só< 0 g
*%-a a referencia beviteli értéknek egy átlagos felnőtt számára