• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Nicoflex sportkrém 50g Medi Forte

  • EAN: 5999886521066
  • Nettó súly: 0.05 kg
1 890 Ft
37 800 Ft / kg

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Nicoflex sportkrém 50g Medi Forte
1 karton = 20 darab
1.0 kg / 0.0042 m3
Rándulásra, izomhúzódásra A Nicoflex medi forte sport krém a kapszaicin és etil-nikotinát hatóanyagoknak köszönhetően rándulás és izomhúzódás esetén használható, külsőleges készítmény. Használatakor az alkalmazás helyén a bőrszöveti vérkeringés fokozódik, ennek a hatásnak köszönhetően az izmok rugalmasabbá válnak. Alkalmazását javasoljuk edzés előtti felkészüléshez, komolyabb fizikai igénybevételt és izommunkát megelőzően. Hidratáló komponensei biztosítják a bőr rugalmasságát. Használata: A krémet ép, tiszta, szárazra törölt bőrfelületre vékony rétegben kell felvinni, majd belemasszírozni, míg fel nem szívódik. Teljes testfelületen nem szabad alkalmazni.

Termékjellemzők

AQUA, PETROLATUM, CETEARYL ALCOHOL, GLYCOL SALICYLATE, PARAFFINUM LIQUIDUM, ETHYLNICOTINATE, SODIUM LAURYL SULFATE, ALCOHOL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CAPSAICIN, LINALOOL.

Információk

Figyelmeztetés: Szembe, szájba és egyéb nyálkahártyára ne kerüljön. Véletlen érintkezés esetén a szemet, szájat és/vagy az érintett nyálkahártyákat bő vízzel mossa le. Ha a szemirritáció nem múlik, forduljon orvoshoz vagy gyógyszerészhez. Ne használja a készítményt, amennyiben túlérzékeny az összetevőkkel szemben, illetve gyulladásos ízületi folyamatok esetében, nyílt sérülésre, ekcémás, sérült bőrre és más bőrbetegségek esetén. Terhesség és szoptatás ideje alatt nem javasolt a készítmény használata. Érzékeny bőrűeknek nem javasolt a készítmény használata. A bedörzsölés után a bőr kipirulása, átmelegedése és ezzel egyidejűleg enyhe csípő érzés jelentkezik, mely kb. egy óra elteltével fokozatosan megszűnik. Túlzott bőrvörösség esetén ne használja tovább a krémet. A krém alkalmazása után szappannal, meleg vízben történő alapos kézmosás szükséges.

Száraz helyen, legfeljebb 25 °C-on tartandó!

MEDIMPEX ZRt.

Nicoflex sportkrém 50g Medi Forte
Nicoflex sportkrém 50g Medi Forte

Raktáron

1 890 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár