Raktáron
Burgonyapehely min. 99%, Emulgeálószer: E471, Stabilizátor: E330 vagy E304, Tartósítószer: szulfitok (E221 és E222), Stabilizátor: E450(i)
Nyomokban tejet, glutént és tojást is tartalmazhat.
Az allergén információk az összetevők között félkövér betűkkel kiemelve találhatók
Elkészítési javaslat: 450 ml forró vízhez (körülbelül 90°C) adjunk hozzá 1 teáskanál sót és 4 teáskanál vajat. Amikor a vaj szétolvadt, öntsünk bele 250 ml forró (körülbelül 90°C) tejet, majd 130 g krumplipüréport. Keverjünk rajta egy keveset, és hagyjuk állni 1 percig. Ne próbáljuk felverni, hanem az egy perc letelte után lassan kavarjuk addig, míg a krémes állagát el nem éri.
Doboz
Visszazárható doboz
Tárolás max. 25°C-on, relatív páratartalom max. 70 %.
PODRAVKA-INTERNATION
Podravka-International Kft. 1143 Budapest Ilka u. 34. www.vegeta.hu
Raktáron