Raktáron
39,2% paradicsompüré-por¹, 14,8% vöröshagyma¹, Búzaliszt, Fűszerpaprika, Tengeri só, Növényi olajok (kukorica, napraforgó), 4,3% fokhagymapor¹, 2,1% paradicsom darabok¹, Koriander, 1,3% római kömény, 0,9% Cayenne-bors, Keményítő, 0,6% fekete bors, 0,4% babérlevél, ¹Fenntartható gazdaságból
A termék zellert, tojást, tejet, mustárt, egyéb glutént tartalmazó gabonákat és szóját tartalmazhat.
Az allergén információk az összetevők között félkövér betűkkel kiemelve találhatók
Elkészítési javaslat: Javasolt hozzávalók: 20 dkg sovány darált hús (max. 15%-os zsírtartalom) 1 doboz vörösbab konzerv (töltőtömeg kb. 250 g) 1 evőkanál olaj (14 g) 3 dl víz 1) A darált húst előre felforrósított olajon pirítsuk erős lángon világos barnára, amíg a saját leve elpárolog. Öntsük fel 3 dl hideg vízzel és keverjük hozzá a tasak tartalmát. 2) Keverjük hozzá a lecsepegtetett, átöblített babot. 3) Fedő alatt, időnként megkeverve, alacsony-közepes lángon főzzük 5 percig. Tálalhatjuk kukoricás párolt rizzsel vagy teljes kiőrlésű bagettel.
Zacskó
Száraz, hűvös helyen tárolandó! Minőségét megőrzi a tasak alján jelzett hónap végéig (hó/év).
Unilever Magyarorszá
Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest, Váci út 121-127. 06 80 180 144 vevoinfo@unilever.hu, www.knorr.hu
Raktáron