Raktáron
jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), ízfokozó nátrium-glutamát, paprika, fokhagyma, bors, majoranna, rozmaring.
Tradicionális ízeink újragondolva // Ropogós csirkesült // 1,5ó // Elkészítés: Közepes // Költség: Átlagos
Hozzávalók 1 egész csirkéhez: 1 egész csirke, 1/2 csomag Horváth Rozi Ropogós sültcsirke fűszersó.
Elkészítés:// A csirkehúst kívül-belül erősen dörzsöljük be a Horváth Rozi Ropogós sültcsirke fűszersóval, és 25-30 percig hagyjuk állni egy tepsiben. A csirke alá öntsünk egy kevés vizet és fedjük le alufóliával.
Sütőben, 180 fokon, gyakori locsolgatás mellett kb. 70 percig süssük. Amikor már puha, vegyük le a fóliát és süssük ropogósra. Tálalhatjuk salátával, párolt zöldségekkel, rizzsel vagy burgonyával.
Tipp: A csirke alá önthetünk víz helyett húslevest és egy kevés fehérbort, ami különleges, telt ízt ad a sültnek.
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, illetve új, izgalmas ízeket próbálhat ki. Sikeres sütést-főzést és jó étvágyat kívánok! További receptek a www.horvathrozi.hu oldalon. Kapcsolat: info@horvathrozi.hu
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Száraz helyen tartandó.
Kotányi Hungária Kft
Raktáron