Raktáron
jódozott tengeri só (tengeri só, kálium-jodát), fokhagyma, paprika, rozmaring.
Tradicionális ízeink újragondolva
//Fűszeres sült krumpli // 30p // 60p
1. recept//Hozzávalók: 1 kg burgonya, olaj a sütéshez, Horváth Rozi Sültkrumpli fűszersó ízlés szerint
// 2. recept//
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 2 ek só, 1 ek Horváth Rozi Sült krumpli fűszersó, 2 ek olívaolaj Fűszeres sült krumpli
// 1. recept //Elkészítése: A burgonyát hámozzuk meg és kb. 1 cm vastag hasábokra vágjuk fel.
Az olajat forrósítsuk fel, majd a burgonyát tegyük az olajba és süssük aranybarnára, papírtörlőn csöpögtessük le. Ízlés szerint fűszerezzük a Horváth Rozi Sült krumpli fűszersóval.
// 2. recept//
Elkészítése: A burgonyát héjastól hideg vízbe tesszük és két evőkanál sóval, lefedve főzni kezdjük. A víz forrásától számítva 15 percig főzzük. Leszűrjük, a héját rajta hagyjuk és nagyobb hasábokra vágjuk.
Összekeverjük a Horváth Rozi Sült krumpli fűszersóval és az olívaolajjal, majd 200 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük, félidőben átforgatjuk. Frissen, forrón tálaljuk. Tipp: // Az enyhén előfőzött burgonya belül puha, kívül ropogós lesz sütés után.
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, illetve új, izgalmas ízeket próbálhat ki. Sikeres sütést-főzést és jó étvágyat kívánok! További receptek a www.horvathrozi.hu oldalon. Kapcsolat: info@horvathrozi.hu
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Száraz helyen tartandó.
Kotányi Hungária Kft
Raktáron