Raktáron
Maltodextrin, Sűrítőanyag (pektinek), Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), Tartósítószer (szorbinsav), Részben hidrogénezett növényi olaj (pálmaolaj)
Nyomokban tejből készült termékeket, szóját és szulfitokat is tartalmazhat.
Az allergén információk az összetevők között félkövér betűkkel kiemelve találhatók
A tasak tartalma 1,5 kg gyümölcshöz + 0,25 kg cukorhoz elegendő, melyből 1,75 kg lekvár készíthető. Befőzési útmutató: Nagyon fontos, hogy először a gyümölcsöt főzze össze a zselésítőszerrel, és csak ezután adja hozzá a cukrot! 1. A gyümölcsöt alaposan mossa meg, magozza ki, turmixolja vagy darálja le, majd ezután mérje meg. 2. A gyümölcspépbe jól keverje bele a zselésítőszert. 3. Állandó keverés közben forralja fel (magas hőfokon) a gyümölcsös-zselésítőszeres keveréket. 4. A forrásban lévő péphez adja hozzá a cukrot, keverje össze, majd újra forralja fel, és forrástól számítva 5 percig főzze. 5. Az előre alaposan elmosott és lecsepegtetett üvegeket töltse peremig, és azonnal zárja le. Hasznos tanácsok: Amennyiben Ön lekvárját keményebbre szeretné készíteni, úgy egy citrom levét még adja a főzethez. Figyelem! Lédús gyümölcsök esetén, mint például a meggy, cseresznye, őszibarack, dinnye, körte, stb. dupla adag Haas Quittin 3:1 zselésítő befőzőszert használjon. A Haas Quittin 3:1 zselésítő befőzőszerrel cukor hozzáadása nélkül is készíthető lekvár. Ebben az esetben 0,25 kg Haas Glukonont számítson 1,5 kg gyümölcshöz, és másfél tasak zselésítőszert adjon hozzá.
Hőhegesztett
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
ED.Haas Hungária Éle
Raktáron