Raktáron
Maltodextrin, Sűrítőanyag (pektinek), Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), Tartósítószer (szorbinsav), Teljes mértékben hidrogénezett növényi olaj (pálmaolaj)
Nyomokban tejből készült termékeket és szulfitokat is tartalmazhat.
Befőzési útmutató: Nagyon fontos, hogy először a gyümölcsöt főzze össze a zselésítőszerrel, és csak ezután adja hozzá a cukrot! 1. A gyümölcsöt alaposan mossa meg, magozza ki, turmixolja vagy darálja le, majd ezután mérje meg. 2. A gyümölcspépbe jól keverje bele a zselésítőszert. 3. Állandó keverés közben forralja fel (magas hőfokon) a gyümölcsös - zselésítőszeres keveréket. 4. A forrásban lévő péphez adja hozzá a cukrot, keverje össze, majd újra forralja fel, és forrástól számítva 5 percig főzze. 5. Az előre alaposan elmosott és lecsepegtetett üvegeket töltse peremig, és azonnal zárja le. Hasznos tanácsok: Amennyiben Ön lekvárját keményebbre szeretné készíteni, úgy egy citrom levét még adja a főzethez. Figyelem! Lédús gyümölcsök esetén, mint például a meggy, cseresznye, őszibarack, dinnye, körte, stb. dupla adag Haas Quittin 3:1 zselésítő befőzőszert használjon. A Haas Quittin 3:1 zselésítő befőzőszerrel cukor hozzáadása nélkül is készíthető lekvár. Ebben az esetben 0,25 kg Haas Glukonont számítson 1,5 kg gyümölcshöz, és másfél tasak zselésítőszert adjon hozzá.
Zacskó
Száraz, hűvös helyen tárolandó! Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): a tasak hátoldalán jelzett időpontig.
ED.Haas Hungária Éle
Ed.Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1. Telefon: 96/513-440 www.haas.hu
Raktáron