• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Haas Quittin 2:1 zselésítőszer lekvár készítéséhez 3 x 25 g

  • EAN: 5999543464019
  • Nettó súly: 0.09 kg
690 Ft
9 200 Ft / kg

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Haas Quittin 2:1 zselésítőszer lekvár készítéséhez 3 x 25 g
1 karton = 13 csomag
1.2 kg / 0.0049 m3
Cukortakarékos* A Haas Quittin zselésítő befőzőszerrel az Ön lekvárja gyorsan elkészíthető, ezért kevésbé károsodik a gyümölcsök vitamintartalma, mint a hosszant tartó befőzési eljárások során. *Kevesebb cukorral is tartós és ugyanolyan sűrűségű lekvár főzhető, mint a Haas Quittin 1:1 termékkel.

Termékjellemzők

Maltodextrin, Sűrítőanyag (pektinek), Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), Tartósítószer (szorbinsav), Részben hidrogénezett növényi olaj (pálmaolaj)

Nyomokban tejből készült termékeket, szóját és szulfitokat is tartalmazhat.

Az allergén információk az összetevők között félkövér betűkkel kiemelve találhatók

Elkészítés és felhasználás

A tasak tartalma 1,25 kg gyümölcshöz + 0,5 kg cukorhoz elegendő, melyből 1,75 kg lekvár készíthető. Befőzési útmutató: Nagyon fontos, hogy először a gyümölcsöt főzze össze a zselésítőszerrel, és csak ezután adja hozzá a cukrot! 1. A gyümölcsöt alaposan mossa meg, magozza ki, turmixolja vagy darálja le, majd ezután mérje meg. 2. A gyümölcspépbe jól keverje bele a zselésítőszert. 3. Állandó keverés közben forralja fel (magas hőfokon) a gyümölcsös-zselésítőszeres keveréket. 4. A forrásban lévő péphez adja hozzá a cukrot, keverje össze, majd újra forralja fel, és forrástól számítva 5 percig főzze. 5. Az előre alaposan elmosott és lecsepegtetett üvegeket töltse peremig, és azonnal zárja le. Hasznos tanácsok: Amennyiben Ön lekvárját keményebbre szeretné készíteni, úgy egy citrom levét még adja a főzethez. Figyelem! Lédús gyümölcsök esetén, mint például a meggy, cseresznye, őszibarack, dinnye, körte, stb. dupla adag Haas Quittin 2:1 zselésítő befőzőszert használjon. A Haas Quittin 2:1 zselésítő befőzőszerrel cukor hozzáadása nélkül is készíthető lekvár. Ebben az esetben 0,5 kg Haas Glukonont számítson 1,25 kg gyümölcshöz, és másfél tasak zselésítőszert adjon hozzá.

Információk

Csomag

  • Vonzó ár!
  • 4x Superbrands
  • Gluténmentes
  • 1250 g gyümölcshöz

Száraz, hűvös helyen tárolandó! Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): a tasak hátoldalán jelzett időpontig.

ED.Haas Hungária Éle

Haas Quittin 2:1 zselésítőszer lekvár készítéséhez 3 x 25 g
Haas Quittin 2:1 zselésítőszer lekvár készítéséhez 3 x 25 g

Raktáron

690 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár