Frosch Ecological szódás konyhai tisztító 500 ml

Brand: Frosch
EAN: 4009175149091
1 120 Ft Unit price 2 240 Ft / L
Raktáron
101260020101

1 karton = 8 darab

1 karton kosárba helyezése

0.6 kg / 0.002 m3

Termékjellemzők: Hatékonyan tisztítja a legtöbb lemosható felületet a háztartásban*. Természetes szóda tartalmával eltünteti a zsíros és makacs szennyeződéseket, lerakódásokat. Kellemes illatú. Biztonsággal alkalmazható élelmiszerekkel érintkező felületeken is. *Ne használja natúr, olajozott vagy viaszolt fa felületeken. Nem alkalmas akril felületek tisztítására. Fényezett felületek esetén először végezzen próbatisztítást egy nem látható helyen.

Elkészítés és felhasználás

Használat: Addig forgassa a fúvókát, míg a permetező szimbólum/„ON” felfelé áll. Permetezze rá, hagyja hatni rövid ideig, és nedvesen törölje tisztára, adott esetben egy száraz kendővel polírozza. Tipp: A megfelelő adagolással energia takarítható meg, csökkenthető a vízfogyasztás, valamint a vízszennyezés mértéke.

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% anionos felületaktív anyagok, Nem ionos felületaktív anyagok, Szappan, Illatanyagok, További összetevők: szóda, ételszínezék
Tárolás:

Felhasználható: A gyártástól számított 3 évig. A gyártási időpont a csomagoláson található (nap/hó/év + gyártási kód).

Vevőszolgálat:

Erdal GmbH, Neualmerstr. 13, 5400 Hallein, Austria Tel.: +43/6245/80 111-0 www.erdal-hallein.at www.frosch.de

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Jellemzők:

Ideális zsíroldó sütők és grillek tisztítására

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Útmutatások: Gyermekek elől elzárandó. Kerülje a permetezett termék belélegzését. Ha érzékeny bőrű, viseljen gumikesztyűt a használat során. Ne használja natúr, olajozott vagy viaszolt fa felületeken. Nem alkalmas akril felületek tisztítására. Fényezett felületek esetén először végezzen próbatisztítást egy nem látható helyen. A termék nem ipari takarításra szolgál. A flakon utántöltéséhez le kell csavarni a szórófejet. Csak a teljesen kiürült flakont tegye a hulladékgyűjtőbe.