Frosch Ecological szódás konyhai tisztító 500 ml

Brand: Frosch
EAN: 4009175149091
1 150 Ft Unit price 2 300 Ft / L
Raktáron
101260020101

1 karton = 8 darab

1 karton kosárba helyezése

0.6 kg / 0.002 m3

Termékjellemzők: - Hatékonyan tisztítja a legtöbb lemosható felületet a háztartásban*. - Természetes szóda tartalmával eltünteti a zsíros és makacs szennyeződéseket, lerakódásokat. - Kellemes illatú. - Biztonsággal alkalmazható élelmiszerekkel érintkező felületeken is.

Elkészítés és felhasználás

Használat: Addig forgassa a fúvókát, míg a permetező szimbólum/„ON” felfelé áll. Permetezze rá, hagyja hatni rövid ideig, és nedvesen törölje tisztára, adott esetben egy száraz kendővel polírozza. Tipp: A megfelelő adagolással energia takarítható meg, csökkenthető a vízfogyasztás, valamint a vízszennyezés mértéke.

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% anionos felületaktív anyagok, nem ionos felületaktív anyagok, szappan, illatanyagok, További összetevők: szóda, ételszínezék
Tárolás:

Felhasználható: A gyártástól számított 3 évig. A gyártási időpont a csomagoláson található (nap/hó/év + gyártási kód).

Forgalmazó:

FCBHungary Zrt

Vevőszolgálat:

Erdal GmbH Neualmerstr. 13. 5400 Hallein Austria

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Jellemzők:

Ideális zsíroldó sütők és grillek tisztítására

Biztonsági figyelmeztetés:

Útmutatások: - Gyermekek elől elzárandó. - Kerülje a permetezett termék belélegzését. - Ha érzékeny bőrű, viseljen gumikesztyűt a használat során. - *Ne használja natúr, olajozott vagy viaszolt fa felületeken. Nem alkalmas akril felületek tisztítására. Fényezett felületek esetén először végezzen próbatisztítást egy nem látható helyen. - A termék nem ipari takarításra szolgál. - A flakon utántöltéséhez le kell csavarni a szórófejet. - Csak a teljesen kiürült flakont tegye a hulladékgyűjtőbe.