Frosch Ecological narancs általános felülettisztító spray 500 ml

Brand: Frosch
EAN: 4009175953681
1 250 Ft Unit price 2 500 Ft / L
Raktáron
101290040401

1 karton = 8 darab

1 karton kosárba helyezése

0.6 kg / 0.002 m3

Termékjellemzők: Hatékonyan és csíkmentesen tisztít bármely sima felületet, mint akril, üveg, márvány, műanyag, fa (viaszolt vagy lakkozott). Használható LED/TFT kijelzők* tisztításához is. Bio-alkohol és narancsolaj tartalma csíkmentes, csillogó tisztaságot biztosít és kellemes, narancs illatot kölcsönöz a kezelt felületeknek. *Lakkozott felületek, fa-, bőr-, LED/TFT-képernyők esetén permetezze egy nedves kendőre, majd törölje szárazra.

Elkészítés és felhasználás

Használat: Addig forgassa a fúvókát, míg a permetező szimbólum/"ON" felfelé áll. Permetezze a tisztítandó felületre, majd törölje szárazra. Lakkozott felületek, fa-, bőr-, LED/TFT-képernyők esetén permetezze egy nedves kendőre, majd törölje szárazra. Elektromos berendezések esetén mindig tartsa be a gyártó használati utasításában foglaltakat.

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% nem ionos felületaktív anyagok, Illatanyagok (limonene), További összetevők: bio-alkohol, narancs olaj
Tárolás:

Felhasználható: A gyártástól számított 4 évig. A gyártási időpont a csomagoláson található (nap / hónap / év / gyártási kód).

Vevőszolgálat:

Erdal GmbH, Neualmerstr. 13, 5400 Hallein, Austria Tel. +43/6245/80111-0, www.erdal-hallein.at, www.frosch.eco

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Útmutatások: Gyermekek elől elzárandó. Ne keverje más termékekkel. Kerülje a permetezett termék belélegzését.

Forgalmazó cím:

FCB Hungary Zrt. H-1028 Budapest Hidegkúti út 90/b.