• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Flóraszept Otthon fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer friss citrom illattal 1000 ml

  • EAN: 8717163287507
  • Nettó súly: 1.2 kg
690 Ft
690 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Flóraszept Otthon fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer friss citrom illattal 1000 ml
1 karton = 15 darab
18.0 kg / 0.0246 m3
Maró Maró
Környezeti veszély Környezeti veszély
Termék jellemzők: • Elpusztítja a baktériumok 99,9%-át • Alkalmas konyhai és fürdőszobai felületek fertőtlenítésére • Kiválóan alkalmazható ruhák fehérítéhez • Kiválóan használható a háztartásban található nagyobb felületek, mint padlók, csempék és mosható felületek higiénikus tisztítására. • Kellemes citrom illat • Higiénikus tisztaság Termék bemutatás: A folyékony Flóraszept biztosítja a tökéletes higiéniát és tisztaságot nemcsak ruhaneműi, hanem egész háztartása számára. Aktív klórtartalma elpusztítja a kórokozó baktériumokat. Kitűnően alkalmazható WC-k, fürdőszobák és konyhai felületek higiénikus tisztítására. Kiváló fehérítő hatású. Irritatív, biocid.

Termékjellemzők

<5% klór alapú fehérítőszer/fertőtlenítőszer (nátrium hipoklorit), Nem ionos felületaktív anyag, Szappan, Illatanyag, Fertőtlenítőszer: nátrium hipoklorit 1,35 g/100 g termékben

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás lakossági felhasználás esetén: Tisztítás* és fertőtlenítés: Felületfertőtlenítés: Hatékony a baktériumok és a gombák ellen. Hígítás nélkül: kitűnően alkalmazható WC-k, fürdőszobák és konyhai felületek higiénikus tisztítására és fertőtlenítésére. Törölje le a szennyeződést a felületről, majd öntse a terméket a teljes felületre. Hagyja hatni 15 percig, ezalatt tartsa nedvesen a felületet. Öblítse le. Tisztítás:* Kiválóan használható a háztartásban található nagyobb felületek, mint padlók, csempék és mosható felületek higiénikus tisztítására. 80 ml folyékony Flóraszeptet keverjen el 2,5 l vízben. Nem szükséges leöblíteni, kivéve élelmiszerrel érintkező felületekről. Áztatás, fehérítés, foltok előkezelése:* Kiváló fehérítő hatású. Fehér pamut, len és kender anyagok áztatására javasoljuk. A 90 ml folyékony Flóraszeptből és 5 l vízből álló keverékben áztasson legalább 30 percig, majd alaposan öblítse ki a ruhákat és a szokásos módon folytassa a mosást. Ne használja színes textíliákhoz, gyapjú, selyem vagy egyéb kényes anyagokhoz. Fehérítés mosógépben:* 100 ml folyékony Flóraszeptet tegyen a mosószer adagolójába, majd válasszon egy rövid hideg vizes programot és mossa ki a fehéríteni kívánt ruhákat. Ne adagoljon mosószert ehhez a programhoz. Az utolsó öblítés után tegye be a többi nem fehéríthető ruhát és kezdje a mosást mosószerrel, a szokásos módon. Mindig vegye figyelembe a ruha tisztítási útmutatóját. *Ezekben az esetekben a termék nem rendelkezik fertőtlenítő hatással.

Információk

Műanyagpalack

FIGYELEM! Gyerekbiztos kupak - kinyitás: Nyomja le a kupakot, és csavarja el az órajárással ellentétes irányba. - Ne használja zománcozott vagy magas fényű fémfelületeken (króm, arany). - Ne használja színes textíliákhoz, gyapjú, selyem, műszálas anyagokhoz, bőrhöz és olyan ruhaneműkhöz, melyek speciális bevonatot tartalmaznak, pl. lángálló bevonat, valamint a csomagoláson látható jelzéssel ellátott textíliákhoz. - Mindig olvassa el a ruhanemű kezelési útmutatóját. - A hypo oldat tartós érintkezése fémfelülettel (pl. fémgombok) elszíneződést okozhat. - Ne használja szivacsos betéttel ellátott melltartókhoz. - Ne tegye a ruhát fehérítés után szárítógépbe. - Ne használja hígítatlanul parkettán vagy faburkolatokon. - Ügyeljen, hogy a szer ne ömöljön ruhára, parkettára, szőnyegre, mert károsíthatja azokat. - Ha kiömlött, törölje fel és alaposan öblítse le. - Használat után mosson kezet. - A kiürült flakont más célra ne használja, dobja a szemétbe. - Ellenőrizze a mosógép használati útmutatóját. - Kizárólag az utasításoknak megfelelően használja. - A hatásidő letelte után a szer maradványait a kezelt felületekről - a padozat kivételével - alapos ivóvizes öblítéssel el kell távolítani. Az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek esetében az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell! A rendeltetésszerű felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, ill. azokkal ne szennyeződjenek. A szert eredeti csomagolásban, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. A termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel. Belélegzés esetén: Az érintett személyt friss levegőre kell vinni. Azonnal hívjon orvost. Lenyelés esetén: A szájat öblítse ki vízzel. Kevés vizet igyon. Hánytatni tilos! Azonnal forduljon orvoshoz. Kerülni kell a termék környezetbe jutását. FLÓRASZEPT OTTHON FERTŐTLENÍTŐ HATÁSÚ FOLYÉKONY TISZTÍTÓSZER FRISS CITROM ILLATTAL VESZÉLY Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. - Fémekre korrozív hatású lehet. Figyelem! Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. - Gyermekektől elzárva tartandó. - Az eredeti csomagolásban tartandó. - Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. - HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel [vagy zuhanyozás]. - SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. - Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. - Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. TARTALMAZ: Nátrium hipokloritot, Cocamine oxide-ot, Nátrium hidroxidot. SPKU-FQG8-QUCV-TPYD

Fénytől védett, száraz, hűvös helyen, állítva tárolandó, élelmiszerektől elkülönítve. Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig (hónap. év).

Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest Váci út 121-127.

Unilever Magyarorszá

Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest Váci út 121-127. 06 80 180 144 info@unileverinfo.hu www.unilever.com

Flóraszept Otthon fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer friss citrom illattal 1000 ml
Flóraszept Otthon fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer friss citrom illattal 1000 ml

Raktáron

690 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár