• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Durex Vibe Ring vibráló gyűrű

  • EAN: 5038483263037
  • Nettó súly: 0.0242 kg
3 690 Ft
3 690 Ft / darab

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Durex Vibe Ring vibráló gyűrű
1 karton = 6 darab
0.1 kg / 0.0039 m3
Nem vagyunk egyformák. Kalandozz, és találd meg a neked leginkább megfelelő segédeszközt! Fedezd fel a kényeztetést. A Durex Vibe egy vibrációs gyűrű, amelyet úgy terveztünk meg, hogy mindkét félnek örömet szerezzen előjáték és aktus közben is. A vibráló gyűrű használata egyszerű, és akár 20 percig élvezhető a vibrálás általi stimuláció.

Elkészítés és felhasználás

Kezdés előtt: A szexuális segédeszközöket szórakoztatásra és kényeztetésre tervezték. Azonnal hagyd abba a segédeszköz használatát, ha kényelmetlennek érzed. A segédeszköz használata: 1. Ha óvszert is használtok, először azt húzd fel, és csak azt követően helyezd fel a Vibe Ringet. 2. Húzd a gyűrűt a péniszedre, és győződj hogy a vibrátor a csiklód stimulálja. Ügyelj arra, hogy a gyűrű felhelyezése közben ne tegyél kárt az óvszerben. 3. A Vibe Ring vibrálásának elindításához és leállításához nyomd meg a bekapcsológombot. 4. A változatos élményért a Vibe Ringet használhatod a Durex vízbázisú síkosítóval is. Amennyiben a Vibe Ring nem működik tovább: 1. A szexuális segédeszközt nem szabad a háztartási hulladékkal együtt kidobni. Mint bármely elektromos eszköz és elem esetében, ezt is a kijelölt gyűjtőhelyen kell elhelyezni, vagy további információért lépj kapcsolatba a termék értékesítőjével vagy a helyi hulladékkezelési központtal. A doboz újrahasznosítható, de annak tartalma nem. 2. Ha az elemek már nem működnek, távolítsd el a műanyag vibrátort a gyűrűről úgy, hogy a gumit lehúzod a nyílásnál. 3. Helyezz egy kisméretű érmét a vibrátor oldalán található nyílásba, és forgasd addig, amíg a vibrátor tokja kinyílik. 4. Vedd ki a lítium gombelemeket, és vidd őket a megfelelő újrahasznosító pontra.

Információk

Doboz

Néhány figyelmeztetés: Ne feledd, ez a szexuális segédeszköz kizárólag 18 éven felülieknek készült. Gyermekektől elzárva tartandó. Más Durex termékekkel ellentétben ennek nincs fogamzásgátló hatása, de használható a Durex természetes latexből készült óvszereivel. A tájékozottság fontos, ezért olvasd el a belső részen található információkat. Bővebb információért látogass el a www.durex.hu oldalra. A Vibe Ring használata előtt mindig győződj meg arról, hogy a termék nem sérült. Ha a segédeszköz bármilyen mértékben sérült, ne használd tovább. Gyártói nyilatkozat: Ez a szexuális segédeszköz csak saját felelősségre használható. A gyártó/forgalmazó nem vállal felelősséget a vibrátor helytelen használatából adódó sérülésekért.

A segédeszközöket tartsd hűvös, száraz, portól és közvetlen napfénytől elzárt helyen. A más anyagokból készült segédeszközöktől érdemes elkülönítetten tárolni.

Reckitt Benckiser Ke

Durex Vibe Ring vibráló gyűrű
Durex Vibe Ring vibráló gyűrű

Raktáron

3 690 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár