Duck Fresh Discs Levendula WC-öblítő korong 36 ml

Brand: Duck
EAN: 5000204966855
1 090 Ft Unit price 30 278 Ft / L
Raktáron
101281040209

1 karton = 5 darab

1 karton kosárba helyezése

0.096 kg / 0.001 m3

A Duck® Fresh Discs™ formula öblítésre aktiválódó védőréteget képez a WC-csésze felületén, mely segít megelőzni a vízkőlerakódást. A Levendula illatú toalett öblítő korong folyamatosan friss illatot biztosít, minden öblítésnél tisztít. Hosszan tartó hatása akár 720 öblítésen át elegendő.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: Bizonyosodjon meg róla, hogy a WC-csésze tiszta. 1. A WC-öblítő gélt tartalmazó rúdon lévő gombot igazítsa egy vonalba a készüléken lévő lyukakkal. A rudat tolja a készülékbe, hogy a gomb az első lyukba illeszkedjen. Távolítsa el a kupakot és tartsa meg. 2. A gélt tartalmazó rudat illessze a WC-csésze belső oldalához, közel a peremhez, ahol a vízáram aktiválja a gélt. 3. A rúd adagoló végét nyomja a WC-csésze oldalához. Nyomja be a gombot és tolja a készüléket a WC-csésze oldala felé, amíg a gomb a következő lyukba nem kattan. 4. Miután a WC-öblítő gél korong formájában a csésze oldalára tapadt, vegye el a készüléket a WC-csésze oldalától. Szorosan zárja vissza a kupakot a WC-öblítő gélt tartalmazó rúd végére. Használat után felkeltheti a gyermekek figyelmét. A gyerekek számára legkevésbé látható helyen alkalmazza. 5. Miután az utolsó gél korong is felhasználásra került, csavarja el óvatosan a gélt tartalmazó rudat és távolítsa el a készülékből. Tartsa meg a készüléket az utántöltőhöz.

Termékjellemzők

Összetevők:
>30% nem ionos felületaktív anyagok, <5% alifás szénhidrogének, Illatanyagok, Linalool
Forgalmazó:

S.C. Johnson s.r.o.

Vevőszolgálat:

S.C. Johnson Kft. 1124 Budapest Apor Vilmos tér 6. Tel.: +36 1 224 8400 E-mail: vevoszolgalat@scj.com www.scjohnson.com www.scjproducts.info

Csomagolási típus:

Felfüggeszthető csomagolás

Jellemzők:

Akár 8 héten át,
Segít megelőzni a vízkő lerakódást

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Duck® Fresh Discs™ WC-öblítő korong Levendula Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Figyeljen a gyermekekre, amikor a WC közelében tartózkodnak. Csak a WC csészében használja. Háziállatoktól távol tartandó. Használat után felkeltheti a gyermekek figyelmét. A gyerekek számára legkevésbé látható helyen alkalmazza.

Forgalmazó cím:

S.C. Johnson Kft. 1124 Budapest Apor Vilmos tér 6.