Raktáron
Cukor, Módosított keményítő, Glükózszirup, Zsírszegény kakaópor, 6,4% csokoládépor (cukor, kakaómassza, zsírszegény kakaópor, természetes aroma), Kókuszolaj, Emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei), Zselatin, Tejfehérje (tejcukrot tartalmaz), Aroma
Tartalmazhat: glutén, tojás, diófélék.
Az allergén információk az összetevők között félkövér betűkkel kiemelve találhatók
További hozzávaló: - 400 ml hideg tej Elkészítés: 1. A 400 ml hideg tejet egy magas falú keverőtálba öntjük. 2. A tortakrém alapport hozzáadjuk, és konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton legalább 3 percig keverjük. 3. A kész tortakrémet a tortalapokra vagy piskótára kenjük, tetejét késsel elsimítjuk. Tálalásig a kész süteményt legalább 2 órára hűtőszekrénybe helyezzük. Tipp Némi magozott meggy (kb. 120 g) hozzáadásával készíthetünk lúdláb szeletet. A krémport 300 ml hideg tejjel és 100 ml hideg habtejszínnel kikeverjük, hozzákeverjük a meggyet, a kakaós lapon elosztjuk, tortabevonóval bevonjuk és min. 2 órát hűtjük.
Zacskó
Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Dr. Oetker
Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Raktáron