Raktáron
Cukor, Búzaliszt, 6,3% zsírszegény kakaópor, 2,7% csokoládé (cukor, kakaómassza, zsírszegény kakaó, kakaóvaj, emulgeálószer (lecitinek)), Térfogatnövelő szer (nátrium-karbonátok), Aroma
Tartalmazhat: tojás, tej, diófélék.
Az allergén információk az összetevők között félkövér betűkkel kiemelve találhatók
Brownies süteménypor kakaós kevert tészta csokoládélapokkal 16 szelet süteményhez A doboz tartalma: 430 g süteménypor 6 g csokoládélap 1 db papír sütőforma További hozzávalók: 3 db tojás (M-es) 100 g lágy margarin 50 ml víz (kb. 5 evőkanál) 1. Előkészítés: A papírformát az előírásnak megfelelően összehajtjuk. A sütőt előmelegítjük. 2. Tészta elkészítése: A süteményport egy keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojásokat, a lágy margarint és a vizet, majd konyhai robotgéppel (habverő) alacsony fokozaton max. fél percig simára keverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk, majd a csokoládélapokkal megszórjuk. 3. Sütés: A formát a sütő közepében elhelyezett rácsra tesszük, és a süteményt megsütjük. Sütés után a browniest sütőrácsra helyezzük és hűlni hagyjuk. Miután teljesen kihűlt, egy kés segítségével a sütőforma széleinél körbevágjuk a süteményt, majd 16 részre szeleteljük. Alsó és felső sütés: kb. 160°C (előmelegítve) Légkeveréses sütés: kb. 140°C (előmelegítve) Sütési idő: kb. 40-45 perc Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait! Tipp: Ízlés szerint készíthetünk diós vagy mogyorós browniest is. Ehhez keverjünk a tésztába 100 g aprított diót vagy mogyorót.
Doboz
Minőségét megőrzi a zárófedélen jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Dr. Oetker
Dr. Oetker Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Ínycsiklandó receptek: SütniJó! Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Raktáron