Velünk több marad

Corega Bio Formula műfogsortisztító tabletta 30 db

Brand: Corega
EAN: 4047400011003
1 190 Ft Unit price 40 Ft / darab
Raktáron
102740150101

1 karton = 12 csomag

1 karton kosárba helyezése

0.111 kg / 0 m3

1. Terméknév 2. Termékleírás 3. Hatóanyag+ VN jelölés 4. Promotion kód 5. EP kártyára kiadható-e? 6. Forgalmazó 7. Védjegyes mondat 1. Corega Bio Formula műfogsortisztító tabletta, 30 db 2. A Corega Bio Formula műfogsortisztító tabletta elpusztítja a műfogsor kellemetlen szagát okozó baktériumok 99,9%-át* és segít eltávolítani a plakkot és az elszíneződéseket**. *laboratóriumi tesztek alapján **szakszerű használat mellett 3. Orvostechnikai eszköz 4. PM-HU-XBRAND-22-00045 5. Egészségpénztári kártyára kiadható: igen 6. GlaxoSmithKline-Consumer Kft. (Haleon group company), 1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel.: 225-5800, www.gsk.hu 7. A védjegyek tulajdonosa vagy engedélyezett használója a GSK vállalatcsoport.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás mindennapos használathoz 1. Dobjon egy Corega tablettát egy elegendő mennyiségű meleg (de nem forró) vizet tartalmazó műfogsortartó dobozba vagy pohárba úgy, hogy a víz ellepje a teljes/részleges műfogsort vagy fogszabályzót*. 2. Áztassa a műfogsort/fogszabályzót* 3-5 percig az oldatban. A legjobb eredmény érdekében a tisztítóoldat és egy puha kefe segítségével is tisztítsa meg a műfogsort/fogszabályzót*. 3. Ezután folyóvíz alatt alaposan öblítse le a műfogsort/fogszabályzót*. A tisztítást követően öntse ki a megmaradt oldatot. *Részleges műfogsor és fogszabályozó tisztításához is használható, polimetil-metakrilát, rozsdamentes acél, kobalt-króm ötvözet és etilén-vinil kopolimer anyagokon végzett vizsgálatok alapján.

Termékjellemzők

Összetevők:
Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Caroate (Potassium Monopersulfate), Sodium Carbonate, Sodium Carbonate Peroxide, TAED, Sodium Benzoate, PEG-180, Sodium Lauryl Sulfate, VP/VA Copolymer, Aroma, Subtilisin, Cellulose Gum, CI 42090, CI 73015
Tárolás:

A tabletták száraz, hűvös helyen tárolandók

Forgalmazó:

Haleon Hungary Kft.

Vevőszolgálat:

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. (Haleon group company) 1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel.: 225-5800 www.gsk.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Új összetétel,
Mindennapos használatra,
Alapos tisztítás a fogkefével nehezen hozzáférhető helyeken is,
4 az 1-ben Tisztító Formula,
Menta kivonat

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. FIGYELMEZTETÉSEK: Ne vegye szájába a tablettát, vagy annak oldatát! Amennyiben a termék bármely összetevőjére érzékeny, ne használja a készítményt! Ne igya meg a tisztító tabletta oldatát, és szájvízként se használja! A tablettával vagy annak oldatával való érintkezés esetén ne nyúljon a szeméhez és a szájához! FIGYELEM: Súlyos szemirritációt okoz. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. Borsmenta olajat, szubtilizint tartalmaz, ami allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől, és mindenkitől elzárva tartandó, akinél fennáll a veszélye, hogy véletlenül lenyelheti a tablettát vagy annak oldatát. HA LENYELI A TABLETTÁT VAGY ANNAK OLDATÁT: forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvosához. Allergiás reakciót okozhat. Ha irritációt észlel a tisztítótabletta használata közben, akkor hagyja abba annak alkalmazását és kérje egészségügyi szakember tanácsát.

Forgalmazó cím:

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. 1538 Budapest, Pf. 586, Tel.: +36 1 225 5800 www.corega.hu 06 80 205 079 www.gsk.hu