• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Corega Bio Formula műfogsortisztító tabletta 30 db

  • EAN: 4047400011003
  • Nettó súly: 0.111 kg
1 190 Ft
40 Ft / darab

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Corega Bio Formula műfogsortisztító tabletta 30 db
1 karton = 12 csomag
1.3 kg / 0.0060 m3

Termékjellemzők

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Caroate (Potassium Monopersulfate), Sodium Carbonate, Sodium Carbonate Peroxide, TAED, Sodium Benzoate, PEG-180, Sodium Lauryl Sulfate, VP/VA Copolymer, Aroma, Subtilisin, Cellulose Gum, CI 42090, CI 73015

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás mindennapos használathoz 1. Dobjon egy Corega tablettát egy elegendő mennyiségű meleg (de nem forró) vizet tartalmazó műfogsortartó dobozba vagy pohárba úgy, hogy a víz ellepje a teljes/részleges műfogsort vagy fogszabályzót*. 2. Áztassa a műfogsort/fogszabályzót* 3-5 percig az oldatban. A legjobb eredmény érdekében a tisztítóoldat és egy puha kefe segítségével is tisztítsa meg a műfogsort/fogszabályzót*. 3. Ezután folyóvíz alatt alaposan öblítse le a műfogsort/fogszabályzót*. A tisztítást követően öntse ki a megmaradt oldatot. *Részleges műfogsor és fogszabályozó tisztításához is használható, polimetil-metakrilát, rozsdamentes acél, kobalt-króm ötvözet és etilén-vinil kopolimer anyagokon végzett vizsgálatok alapján.

Információk

Doboz

  • Új összetétel
  • Mindennapos használatra
  • Alapos tisztítás a fogkefével nehezen hozzáférhető helyeken is
  • 4 az 1-ben Tisztító Formula
  • Menta kivonat

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. FIGYELMEZTETÉSEK: Ne vegye szájába a tablettát, vagy annak oldatát! Amennyiben a termék bármely összetevőjére érzékeny, ne használja a készítményt! Ne igya meg a tisztító tabletta oldatát, és szájvízként se használja! A tablettával vagy annak oldatával való érintkezés esetén ne nyúljon a szeméhez és a szájához! FIGYELEM: Súlyos szemirritációt okoz. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. Borsmenta olajat, szubtilizint tartalmaz, ami allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől, és mindenkitől elzárva tartandó, akinél fennáll a veszélye, hogy véletlenül lenyelheti a tablettát vagy annak oldatát. HA LENYELI A TABLETTÁT VAGY ANNAK OLDATÁT: forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvosához. Allergiás reakciót okozhat. Ha irritációt észlel a tisztítótabletta használata közben, akkor hagyja abba annak alkalmazását és kérje egészségügyi szakember tanácsát.

A tabletták száraz, hűvös helyen tárolandók

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. 1538 Budapest, Pf. 586, Tel.: +36 1 225 5800 www.corega.hu 06 80 205 079 www.gsk.hu

Haleon Hungary Kft.

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. (Haleon group company) 1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel.: 225-5800 www.gsk.hu

Corega Bio Formula műfogsortisztító tabletta 30 db
Corega Bio Formula műfogsortisztító tabletta 30 db

Raktáron

1 190 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár