Raktáron
búzaliszt (BL-55), cukor, sovány tejpor, teljes tojáspor, szárított élesztő, étkezési só, enzimek (glutént tartalmaz). A felhasznált élelmiszerenzimek technológiai funkcióval a késztermékben már nem rendelkeznek.
Elkészítési javaslat:
Hozzávalók: Czelli Szalagos Fánk Lisztkeverék 100%
Víz 50%
Margarin 12%
Rum aroma vagy rum, ízlés szerint
Elkészítés:
Dagasztás: 3 perc lassú, 5 perc gyors
Tésztahőmérséklet: 30 – 32 oC
Tészta érés: 40 – 50 perc
Feldolgozás
Kelesztés: 40 – 60 perc
Bőrösítés
Sütés: 165 – 170 oC -os olajban
: tiszta, száraz, hűvös helyen, a másodlagos csomagolás (strech fólia) eltávolításával. A minőségmegőrzési időt a raktározási feltételek betartásával garantáljuk.
Celldömölki Malom
Raktáron