• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Batiste Dark & Deep száraz sampon 200 ml

  • EAN: 5010724527443
  • Nettó súly: 0.186 kg
1 790 Ft
8 950 Ft / l

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Batiste Dark & Deep száraz sampon 200 ml
1 karton = 6 darab
1.1 kg / 0.0026 m3
Gyúlékony Gyúlékony
A Batiste szárazsampon tökéletes hajmosások közötti használatra. Egy gyors fújás feléleszti a hajat és még a zsírosodástól is megszabadítja. Fantasztikusan tiszta és friss érzést biztosít a hajnak kellemes tartással és tapintással. A hozzáadott csipetnyi szín barna árnyalata még ragyogóbbá varázsolja a hajat, ezenkívül a keverék segíti a hajhagymák újratermelődését.

Termékjellemzők

Butane, Isobutane, Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Distearyldimonium Chloride, Linalool, Limonene, Cetrimonium Chloride, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides)

Elkészítés és felhasználás

Használat: Használat előtt alaposan rázza fel, majd kb. 30 cm-ről fújja a hajtövekre, ujjaival masszírozza a hajba, majd fésülje és formázza. A színanyag könnyen eltávolítható a ruhákból.

Információk

Aeroszol

Minden hajtípusra alkalmazható.

Figyelmeztetés: A flakonban túlnyomás uralkodik. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/120°F hőmérsékletet meghaladó hő. Ne lyukassza ki, vagy égesse el, még használat után sem. Ne permetezze nyílt lángra vagy bármilyen izzó anyagra. Minden tűzforrástól tartsa távol, használat közben tilos a dohányzás. Szembe ne kerüljön! Gyermektől távol tartandó. Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen! Kizárólag külső használatra. Csak az utasítások szerint használja! Nem rendeltetésszerű használata, a flakon tartalmának szándékos koncentrálása és belélegzése az egészségre káros és végzetes lehet.

Felhasználható: gyártástól számított 3 évig. Gyártási idő (nap, hónap, év): lásd a csomagoláson.

Sarantis Hungary Ker

Batiste Dark & Deep száraz sampon 200 ml
Batiste Dark & Deep száraz sampon 200 ml

Raktáron

1 790 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár