Az Alce Nero almaecet kizárólag a Trentino-Alto Adige régióban termelt almából készül. Az alapanyagok kiváló minőségének köszönhetően, rendkívül ízletes almaecetet állítanak elő. Az almaecet savtartalma alacsonyabb, mint a boreceté.
Termékjellemzők
Összetevők:
bio almabor
Elkészítés és felhasználás
Elkészítés és felhasználás:
Tökéletes alapanyag salátákhoz és egyéb ételek elkészítéséhez. Vízben elkeverve is fogyasztható.
Tápérték
Tápanyagok:
100 g termékben
Energia17kJ/4kcal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát0,9g
amelyből cukrok0 g
Rost
Fehérje0 g
Só0 g
*%-a a referencia beviteli értéknek egy átlagos felnőtt számára
Információk
Jellemzők:
Az üveg alján képződő üledék a termék természetes jellegéből fakad.