Winni's Naturel vízkőoldó, vízkőmentesítő és illatosító hatású WC tisztító gél 750 ml

Brand: Winni's
EAN: 8002295001382
1 090 Ft Unit price 1 453 Ft / l
Raktáron
101286140101
A termékben található, felületaktív anyagok biológiailag könnyen, gyorsan és teljesen lebonthatók (a 648/2004/EK rendelet alapján). A növényi eredetüknek köszönhetően a víz mikroorganizmusai azokat természetes anyagokká alakítják át. Foszfort nem tartalmaz. Nikkel-, kobalt- és krómtesztelt termék (0,2 ppm alatti érték).

Elkészítés és felhasználás

Nyomja össze a kupak két oldalát és csavarja le a kupakot. Irányítsa a terméket a WC pereme alá és a csésze felületére majd hagyja hatni legalább 1 óráig. Gondosan zárja vissza a flakont! Vízzel öblítse le a csészét.

Termékjellemzők

Összetevők:
5% alatti anionos felületaktív elemek, nemionos felületaktív elemek, Egyéb: illatanyag
Tárolás:

Lejárat: a gyártás időpontjától számított 4 év.

Vevőszolgálat:

Flyfit International Kft. 1223 Budapest Húr u. 9/A Tel.: +36309717454

Csomagolási típus:

Adagoló

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Figyelmeztetés: VÍZKŐOLDÓ - FIGYELEM. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el orvosi ellátást kell kérni.

Forgalmazó cím:

Flyfit International Kft. 1223 Budapest Húr u. 9/A