Parodontax Whitening fogkrém 75 ml

Brand: Parodontax
EAN: 5054563110374
1 350 Ft Unit price 18 000 Ft / L
Raktáron
102720120103

1 karton = 12 darab

1 karton kosárba helyezése

0.14 kg / 0.001 m3

Az egészséges fogakhoz nélkülözhetetlen az egészséges fogíny. Az egészséges fogíny nem vérzik. Fogmosáskor, fogselyem használatakor a vérző fogíny a fogínyprobléma egyik első jele lehet. Ápolás nélkül a vérző fogíny számos problémához vezethet. Rossz lehelet, vörös és duzzadt fogíny. Idővel a fogíny visszahúzódhat, a fogak meglazulhatnak, majd végül ez a folyamat fogvesztéshez vezethet. A parodontax egy mindennapi használatra szánt fluoridos fogkrém, mely klinikailag bizonyítottan segít megszüntetni és megelőzni a fogínyvérzést rendszeres, napi kétszeri használat mellett. A fogínyvérzés megakadályozása és megelőzése érdekében használja folyamatosan, napi kétszer. A parodontax Whitening fogkrém segít visszaállítani a fog természetes fehérségét azáltal, hogy kíméletesen eltávolítja a fog felszínén található elszíneződéseket.

Elkészítés és felhasználás

Mindig kövesse a címkén található utasításokat. Naponta kétszer, maximum háromszor mosson fogat. Minimalizálja a lenyelést, majd köpje ki.

Termékjellemzők

Összetevők:
Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Titanium Dioxide, Steviol Glycosides, Limonene, CI 77491, 0,31% w/w (1400 ppm fluorid) nátrium-fluoridot tartalmaz
Vevőszolgálat:

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. (Haleon group company) 1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel.: 225-5800 www.gsk.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Mindennapi használatra szánt fluoridos fogkrém az egészséges fogínyért és az erős fogakért,
Segít megszüntetni és megelőzni a fogínyvérzést,
Jobb íz

Biztonsági figyelmeztetés:

Keresse fel fogorvosát, ha a tünetei nem enyhülnek vagy ha gyermekénél fogínyvérzést tapasztal. Ha irritációt észlel, akkor hagyja abba a termék használatát. Ha azt tapasztalja, hogy a szája vagy arca megduzzad, azonnal keresse fel fogorvosát vagy orvosát. Nem alkalmazható 12 évnél fiatalabb gyermekek esetén. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne használja a terméket, ha a csomagolás végein lévő ragasztás hiányzik és a doboz nyitva van.

Forgalmazó cím:

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. 1538 Budapest Pf. 586