CIF Perfect Finish Vízkőoldó Spray 435 ml

Brand: CIF
EAN: 8710447376263
1 090 Ft Unit price 2 506 Ft / L
Nincs raktáron
101270130101

0.547 kg / 0.001 m3

Termék jellemzők: • hatékony vízkő ellen • eltávolítja a szappanlerakódásokat • segít megakadályozni a vízkő képződését • fürdőszobai alkalmazásra • ragyogó tisztaság • egyszerű adagolás Márka bemutatás: A Cif termékcsalád története Magyarországon a folyékony súrolószerek bevezetésével kezdődött több, mint 20 évvel ezelőtt. A hatékony, de a felülethez gyengéd súrolószer hamar meghódította, és hosszú évek óta vezeti a súrolópiacot. A Cif súrolókrémek nagy előnye, hogy a por állagú súrolókkal szemben kíméletesek a felületekhez és a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel is könnyedén elbánnak. A súrolókrémet az évek alatt folyamatosan fejlesztettük, így hatása még erősebb lett. A súrolókrémek ereje ma már kényelmesen használható spray és törlőkendő formátumban is megtalálható. Termék bemutatás: Alighogy befejezte a fürdőszoba takarítását, az élet már megy is tovább, és a vízcsepp foltok és szappanlerakódások nyomban megjelennek újra. Mi kifejlesztettünk egy különleges spray-t, ami csíkmentesen eltávolítja a vízkőfoltokat, hogy fürdőszobája tökéletesen tiszta lehessen. A spray egyaránt használható zuhanytisztítóként, csempetisztítóként és mosdótisztítóként. A Cif-nél mi úgy gondoljuk, hogy egy csillogó és tiszta otthonban élvezetes igazán élni. Mindenki számára, minden nap szeretnénk megmutatni és megőrizni az otthonunkban lévő felületek szépségét. Ezért a Cif már 25 éve fejleszt olyan innovatív tisztítószereket, amelyek rongálás nélkül távolítják el a koszt, lenyűgöző eredményt biztosítva. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megismerhesse otthona valódi szépségét. Edukáció: Hatékony küzdelem vízkő ellen Hogyan használd? Permetezze a felületre. Hagyja néhány percig hatni, majd öblítse le. A ragyogóbb hatás kedvéért száraz ronggyal törölje le a felületet.

Elkészítés és felhasználás

Permetezze a felületre. Hagyja néhány percig hatni, majd öblítse le. A ragyogóbb hatás kedvéért száraz ronggyal törölje le a felületet.

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% nem ionos felületaktív anyagok, Illatanyag
Vevőszolgálat:

Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest Váci út 121-127. 06 80 180 144 info@unileverinfo.hu www.cif.hu www.unilever.com

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Jellemzők:

Hatékony vízkő ellen,
Eltávolítja a szappanlerakódásokat,
Segít megakadályozni a vízkő képződését,
Fürdőszobai alkalmazásra,
Ragyogó tisztaság,
Egyszerű adagolás,
Hatékony küzdelem vízkő ellen

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. VESZÉLY Cif Vízkőoldó spray. Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Fémekre korrozív hatású lehet. Tartalmaz: szulfaminsavat, C9-11 Pareth 8-at és citromsavat. Gyermekektől elzárva tartandó. Az eredeti edényben tartandó. A por/köd belélegzése tilos. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Figyelem: Ne használja márvány, természetes kő vagy festett fa felületeken. Festett vagy új/szokatlan felület esetén először próbálja ki egy kis, nem látható részen. Műanyag, alumínium és zománc felületről használat után alaposan öblítse le.

Forgalmazó cím:

Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest Váci út 121-127.