Sofix tisztítószer kő- és kerámiapadlóhoz 1 l

Brand: Sofix
EAN: 9000100306850
990 Ft Unit price 990 Ft / L
Raktáron
101130090103

1 karton = 12 darab

1 karton kosárba helyezése

1.2 kg / 0.002 m3

Tisztaság & természetes ragyogás - még a makacs foltokat is eltávolítja a kőpadlóról, márványról és a kerámiapadlóról kültéren és beltéren egyaránt. - a konyhai és fürdőszobai padló higiénikus tisztaságáért.

Elkészítés és felhasználás

Hígítatlan alkalmazás az első használatkor és az ápoló hatásért: - tisztítsa meg alaposan a padlót - nedves ruha segítségével vékony rétegben oszlassa el a Sofix tisztítószert - száradás közben a padló természetes fényt kap - Fényesítés nélkül - a kívánt ragyogás mértékétől illetve a padló porózusságától függően alkalmazza másodszor is a Sofix tisztítószert Rendszeres használat esetén: Hígítson fel 2 kupaknyit kb. 5 liter vízben és törölje fel a padlót, ahogyan szokta. Alkalmazható: Kő (pl. terrakotta, terrazzo, pala) - hígítás nélkül, hígítva Márvány és gránit - hígítva Csempék - hígítás nélkül, hígítva

Termékjellemzők

Összetevők:
5-15% polikarboxilátok, <5% nemionos felületaktív anyagok, Alifás szénhidrogének, Illatanyagok (benzyl salicylate, linalool, coumarin), Tartósítószerek (dimethyl glycol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, benzisothiazolinone)
Tárolás:

Fagytól óvja! Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (ld. a csomagoláson) számított 3 évig.

Vevőszolgálat:

Henkel Magyarország Kft., 1113 Budapest, Dávid F. u. 6. Tel.: +36 1 372 5555, E-mail: henkel.hungary@henkel.com www.henkel.hu

Csomagolási típus:

Műanyagpalack

Jellemzők:

Tisztaság & természetes ragyogás,
Felületvédő hatóanyaggal,
Gránit, terrakotta, márvány

Biztonsági figyelmeztetés:

Figyelem! A porózus kőfelületek (pl. máztalan terrakotta) felszíne elváltozhat a hígítatlan használattól. Methylchloroisothiazolinone és Methylisothiazolinone-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.