Naturstar lúgosító gyógynövény teakeverék 25 filter 25 g

Brand: Naturstar
EAN: 5998844740730
690 Ft Unit price 27 600 Ft / kg
Raktáron
306310060131

1 karton = 10 csomag

1 karton kosárba helyezése

0.025 kg / 0.001 m3

A teakeverék fogyasztása hozzájárulhat az emésztési- és kiválasztási folyamatok megfelelő működéséhez, a sav-bázis egyensúly fenntartásához, a szervezet lúgosításához. Teakeverékünk összeállításánál alkalmaztuk az ún. Bürghi törvényt, mely kimondja: „azonos gyógyhatású, de különböző gyógynövényeket, ha célszerűen keverünk össze (gyógynövénytársítás), akkor erősebb hatást érünk el, mintha a keverékben szereplő gyógynövényeket külön-külön alkalmaznánk”. A gyógynövények gondos és kíméletes feldolgozása, valamint a Naturstar tapasztalata garantálja a tea kiváló minőségét. Természetes ajándék! Gyűjtsön össze a Naturstar-termékek csomagolásán elhelyezett pontokból összesen 9 pontot, és válasszon egyet az ajándékaink közül: • 1 db Naturstar Körömvirág krém plusz vagy • 1 db Naturstar Vadgesztenye gél vagy • 1 db Naturstar Fekete nadálytő gél forte vagy • 1 db Naturstar Inno Star krém Nincs más dolga, mint a színes keret mentén kivágni a pontokat (a termék nevével együtt), lezárt borítékba elhelyezni a kivágott pontokat, és megjelölni, hogy melyik ajándékunkat választotta. Összegyűjtött pontjait az alábbi címre várjuk: Naturstar Kft., 9181 Kimle, Fő u. 112. www.naturstar.hu Nálunk természetes az ajándék: a pontgyűjtő kézhezvételét követően 15 napon belül postázzuk az Ön által kiválasztott terméket! Természetesen 18 pont esetén 2 db, míg 27 pont esetén már 3 db ajándékot választhat... Beküldési határidő: 2018. december 31. Az akcióban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező személy, kivéve a Naturstar Kft. vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek hozzátartozói! Jogi út kizárva! A postaköltséget a Naturstar Kft. magára vállalja! Dupla kiszerelésben 25%-kal olcsóbb!

Elkészítés és felhasználás

Személyenként egy csészényi forró vízzel (2 dl) leöntünk 1 tea filtert. Lehetőség szerint lefedve 5-10 percig állni hagyjuk. Naponta legfeljebb 2 csészényi tea fogyasztását javasoljuk. Ízesítse tetszés szerint! A teavíz mikrohullámű sütőben is melegíthető, mivel a teafilter fémkapcsot nem tartalmaz!

Termékjellemzők

Összetevők:
Csalánlevél (30%), Kukorica-bibe (20%), Borsos-mentalevél (15%), Orvosi citromfű levél (15%), Kerti és spanyol kakukkfű levél és virág (10%), Közönséges cickafark virágos hajtás (5%), Kamillavirágzat (5%)
Tárolás:

Tárolás: Száraz, tiszta helyen, legfeljebb 25°C-on.

Vevőszolgálat:

Naturstar Kft. 1106 Budapest Csillagvirág u. 8. www.naturstar.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

A szervezet sav-bázis egyensúlyáért,
A természetes garancia,
7 féle gyógynövényből,
Borítékolt filterben,
100% természetes összetétel,
Koffeinmentes,
Az egészség természetes,
Tradicionális gyógynövénykészítmény

Biztonsági figyelmeztetés:

Mikor nem alkalmazható: Nem alkalmazható szív- és veseeredetű ödéma, epehólyag-gyulladás, epeút-elzáródás, májkárosodás esetén! Gyermekeknél 14 év alatt nem alkalmazható! Várandósság és szoptatás ideje alatt alkalmazása nem javasolt! Kúraszerű alkalmazás: Legfeljebb 4 hétig, utána tartson 2 hét szünetet, majd megismételheti a kúrát! Figyelmeztetés: Bármilyen összetevője iránti túlérzékenység esetén ne alkalmazza! Figyeljen oda a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozásra és az egészséges életvitelre! A teakeverék fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet! Kisgyermekek elől elzárandó!

Forgalmazó cím:

Naturstar Kft. 1106 Budapest Csillagvirág u. 8.