Naturland Premium tőzegáfonya & gyömbér & narancshéj gyümölcstea 20 filter 40 g

Brand: Naturland
EAN: 5999561010724
750 Ft Unit price 18 750 Ft / kg
Raktáron
306310060108
A megszokott, kiváló minőségen túl a Prémium család tagjainak komplex összetételét úgy alkottuk meg, hogy azok igazodjanak a legújabb innovációs trendekhez. Hidegen és melegen, ízesítés nélkül vagy tetszés szerint ízesítve egyaránt fogyasztható teakeverék. Az ajándék is természetes... Gyűjtsön össze a pontokkal ellátott Naturland®-termékek csomagolásán elhelyezett pontokból összesen 10 pontot, és válasszon egyet az ajándékaink közül: 1 db 500 mg C-vitamin tabletta 20x vagy 1 db Árnika krém vagy 1 db Körömvirág krém Classic vagy 1 db Svédkeserű krém Nincs más dolga, mint a termékek dobozairól a színes keret mentén kivágni a pontokat (a termék nevével együtt), lezárt borítékban beküldeni a következő címre: Naturland Magyarország Kft., 1656 Rákoskeresztúr 1. Pf. 73. Ne felejtse el a borítékon feltüntetni a választott ajándék megnevezését, az Ön nevét, címét! Nálunk az ajándék is természetes: a pontok kézhezvételét követően 30 napon belül postázzuk az Ön által kiválasztott terméket! Természetesen 20 pont esetén 2 db, míg 30 pont esetén már 3 db ajándékot választhat... Beküldési határidő: 2020. december 31. A termékszortiment változása miatt a Naturland Magyarország Kft. a választott ajándékot azonos értékű és minőségű termékre cserélheti. Az akcióban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező személy, kivéve a Naturland Magyarország Kft. vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek hozzátartozói. Jogi út kizárva!

Termékjellemzők

Összetevők:
Almatörköly, Hibiszkuszvirág, Gyömbér gyökértörzs (10%), Feketeszeder levél, Étkezési sav (citromsav), Aroma (tőzegáfonya aroma, koncentrált tőzegáfonyalé) (2,5%), Narancshéj (1%), Aroma (narancsaroma, koncentrált narancslé) (1%), Tőzegáfonya granulátum (tőzegáfonya, maltodextrin) (0,5%)
Tárolás:

Tárolás: legfeljebb 25°C-on, száraz, tiszta helyen.

Vevőszolgálat:

Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó Naturland Park www.naturland.hu Keressen minket a Facebookon! Figyelje újdonságainkat, nyereményjátékainkat! www.facebook.com/NaturlandMagyarorszag

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Gyümölcsös ízélmény,
Kellemes ízharmónia,
Üdítő frissesség,
Minőség,
Megbízhatóság,
Egészség,
A filterek rögzítéséhez nem használunk fémkapcsot!

Forgalmazó cím:

Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó Naturland Park