Listerine Total Care Teeth Protection Mild Taste szájvíz 500 ml

Brand: Listerine
EAN: 3574660721980
1 590 Ft Unit price 3 180 Ft / L
Raktáron
102730020205

1 karton = 6 darab

1 karton kosárba helyezése

0.571 kg / 0.001 m3

Napi kétszeri használat mellett a Listerine® Total Care Teeth Protection Mild Taste szájvíz javítja a szájhigiéniát - illóolajokat, fluoridot és cinket tartalmazó formulával. Teljes körű védelmet biztosít az erős fogak számára 6 előnyével: - Fluoriddal erősíti a fogakat - Segít a fogszuvasodás elleni védelemben - Felveszi a harcot a baktériumokkal ott is, ahová a fogkefe nem ér el: a fogak között, az íny és a nyelv felületén - Megelőzi és csökkenti a lepedék kialakulását, amely az ínygyulladás egyik fő okozója - Segít a fogíny védelmében - Frissíti a leheletet akár 24 órán keresztül. A Listerine® hatása a szájhigiéniára klinikailag bizonyított. Ugyanakkor a szájüreg flórája egyensúlyban marad.

Elkészítés és felhasználás

Használat: Leginkább úgy fejti ki hatását, ha reggel és este használja fogmosás után. Öntsön 20 ml (kb. 4 teáskanálnyi) folyadékot egy pohárba, öblögessen fogai és ínye körül 30 másodpercig, majd köpje ki. Nyitáshoz: nyomja össze a kupak alsó széleit, majd fordítsa el. Záráshoz: fordítsa el a kupakot, míg be nem záródik.

Termékjellemzők

Összetevők:
Aqua, Sorbitol, Propylene Glycol, Sodium Lauryl Sulfate, Poloxamer 407, Aroma, Eucalyptol, Zinc Chloride, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Methyl Salicylate, Thymol, Menthol, Sucralose, CI 16035, CI 42090, Nátrium-fluoridot tartalmaz (300 ppm F⁻)
Vevőszolgálat:

Johnson & Johnson Kft., Magyarország, vevoinfo@its.jnj.com

Csomagolási típus:

Műanyagpalack

Biztonsági figyelmeztetés:

12 éves kortól alkalmazható. Ne nyelje le a terméket. Lenyelés esetén forduljon orvoshoz. Ne használja, amennyiben allergiás az összetevők bármelyikére. Amennyiben a szájban irritációt tapasztal hagyja abba a termék használatát és forduljon fogorvoshoz. Gyermekektől elzárva tartandó.

Forgalmazó cím:

Johnson & Johnson Kft. 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14. E-mail: vevoinfo@its.jnj.com